To je to što me zanima!

HNS odredio termin utakmice Bilogore 91 i Hajduka u Kupu

Hajduk je dva dana uoči derbija s Dinamom trebao igrati utakmicu u Kupu protiv Bilogore '91, ali je taj susret je prebačen za tjedan kasnije
Vidi originalni članak

Reprezentativna stanka je u HNL-u i prilika klubovima da saniraju ozljede, finiširaju prijelazni rok i ojačaju se te još dodatno uigraju uoči nastavka sezone. A odmah po povratku čeka nas specijalitet. Dinamo će u petak 13. rujna na Maksimiru ugostiti Hajduk u prvom ovosezonskom najvećem derbiju hrvatskog nogometa.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Utakmica se prvotno trebala igrati u subotu, ali je pomaknuta dan ranije kako bi 'modri' imali više odmora za prvo kolo Lige prvaka koje 17. rujna igraju protiv Bayerna u Münchenu (21 sat). Nekoliko sati ranije, istog dana će na teren i Hajduk koji će igrati u Grubišnom Polju protiv Bilogore '91 (16.30 sati) u šesnaestini finala Hrvatskog nogometnog kupa. 

Taj susret trebao se igrati 11. rujna, ali 'bili' bi imali dva gostovanja u dva dana pa je utakmica pomaknuta za sljedeći tjedan. Tako će i Hajduk i Dinamo nakon derbija imati dovoljno vremena da se pripreme na nove izazove.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • KešićIsBack 03.09.2024.

    Dali Zebec sudi Bilogora Hajduk ?? ili da stavimo na Bilogoru!

  • Trag u beskraju 03.09.2024.

    Za Hajduk još jedna teška utakmica, ali postoje teoretske šanse za prolaz. :)

  • fi 03.09.2024.

    Hajduk dere protiv Bilogore a omaleni Dinamo protiv tamo nekog Bayernam pa ti vidi

Komentiraj...
Vidi sve komentare