To je to što me zanima!

HNS je predstavio aplikaciju Semafor za praćenje rezultata i ljestvica baš svih domaćih liga

Od profesionalnih, poluprofesionalnih do amaterskih natjecanja, od djece do odraslih, ženskog nogometa i futsala, aplikacija Semafor objedinjuje sve što hrvatski nogomet nudi
Vidi originalni članak

Svi ljubitelji domaćeg nogometa, ali i sami igrači i njihovi članovi obitelji došli su na svoje. HNS je u pogon pustio aplikaciju Semafor koja objedinjuje sve rezultate i ljestvice svih natjecanja pod okriljem saveza u svim dobnim kategorijama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"U aplikaciji lako možete zapratiti svoje omiljene momčadi, igrače, lige i utakmice, pronaći pojedinačne profile igrača i klubova te primati obavijesti s utakmica vaših favorita, poput pogotka ili konačnog rezultata, kada je takav događaj upisan u sustav za vodđenje natjecanja Comet", kažu iz saveza.

Aplikacija Semafor pokriva natjecanja od HNL-a do najmlađih kategorija, sva lokalna natjecanja, muški i ženski nogomet, kao i futsal. Dostupni su i klubovi, igrači, početne postave, kronološki slijed događaja na utakmici i druge informacije.

Posebno je atraktivna opcija prikaza utakmica na karti po danima pa možete provjeriti koji se dvoboji, kad i u kojem natjecanju igraju u vašoj blizini. Aplikacija Semafor dostupna je za smartfone sa sustavom Android i iOS.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Roki00 18.10.2024.

    Aplikacija postoji vec skoro ako i ne vise od godinu dana...

Komentiraj...
Vidi sve komentare