To je to što me zanima!

Ovako bi trebao izgledati kamp 'vatrenih' u Velikoj Gorici! HNS je dobio dozvolu za izgradnju

Drago mi je što držimo zacrtani tempo te se radujem početku radova u 2025. godini, kada ćemo vidjeti konkretne obrise kampa kojeg hrvatski nogomet sanja od svoje samostalnosti, rekao je Marijan Kustić
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez dobio je građevinsku dozvolu za gradnju nogometnog kampa u Velikoj Gorici čime je ostvaren važan preduvjet za daljnji razvoj ovog strateškog projekta Saveza, piše HNS

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je u svibnju izdana lokacijska dozvola, Hrvatski nogometni savez pripremio je dokumentaciju i zatražio od grada Velike Gorice izdavanje građevinske dozvole, kojom su obuhvaćeni standardi sigurnosti, materijala i gradnje. Utvrđeno je kako je glavni projekt napravljen u skladu sa svim propisima i uvjetima koje građevina mora ispunjavati te su tako ispunjeni svi preduvjeti za početak gradnje.

- Dobivanje građevinske dozvole značajan je korak prema ostvarenju našeg strateškog cilja - izgradnji kampa Hrvatskog nogometnog saveza. Raduje me što smo ovime okončali najveći dio onoga što možemo nazvati 'papirologijom', koja je u ovako kompleksnom projektu vrlo zahtjevna, pa zahvaljujem svima koji su sa strane HNS-a odradili veliki posao,  gradonačelniku Krešimiru Ačkaru na podršci i gradu Velikoj Gorici na pozitivnom rješenju. Drago mi je što držimo zacrtani tempo te se radujem početku radova u 2025. godini, kada ćemo vidjeti konkretne obrise kampa kojeg hrvatski nogomet sanja od svoje samostalnosti - izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Nakon pravomoćnosti građevinske dozvole, Hrvatski nogometni savez raspisat će natječaj za izvođača radova, a nakon odabira istoga, početkom 2025. godine očekuje se uvođenje izvođača u posao te početak radova.

- Uložili smo puno truda u izradu glavnog projekta te nas stoga raduje izdana građevinska dozvola koja označava ključni korak prema početku radova na kampu HNS-a. Pritom želim zahvaliti svim kolegama koji su radili na glavnom projektu, kao i rukovodstvu Saveza na čelu s predsjednikom Kustićem na velikoj podršci iz koje je razvidno kako je izgradnja kampa postavljena kao strateški prioritet Saveza. To nas obvezuje da nastavimo u istom tempu i da početkom iduće godine krenemo s gradnjom - izjavila je voditeljica infrastrukture u HNS-u, Andrea Dokuš.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Sokol ga nije volio 29.08.2024.

    A što je sa stadionom?

  • Palmanova 29.08.2024.

    sami neki kampici a za gledatelje?niti stadion Dinamu u LP.niti stadion navijacima repke?misle oni uopce na navijace ?

  • mislim 29.08.2024.

    Da trebao bi a dali će teško je vjerovati jer svi samo lažu to im je postalo zanimanje a vi im vjerujete kao im

Komentiraj...
Vidi sve komentare