To je to što me zanima!

Hit koji morate vidjeti: Mikić iz petnih žila 'jede sve kolačiće'

A pridružili su mu se i igrači Dinama, kao i ostali članovi stožera. Mihael Mikić postao je apsolutni hit na inicijaciji, a Dinamo je hrvatskom The Voiceu objasnio: već sada imamo pobjednika
Vidi originalni članak

Petar Stojanović intonirao je slovensku 'Zdravljicu', mladi BiH golman Faris Krkalić zapjevao je 'Miljacku', korejski stoper Kim Hyun-woo razbacao se na 'Gangnam Style' dok je Marko Gjira izveo 'Za dobra stara vremena'. Inicijacija u Dinamu nije zaobišla ni legendu Dinama Mihaela Mikića.

POGLEDAJTE VIDEO: Nova pojačanja Dinama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nekadašnji veznjak sada je u ulozi pomoćnog trenera na Maksimiru, a u slovenskim Moravskim Toplicama, gdje se 'modri' nalaze na pripremama, odradio je nastup za pamćenje. Pa je i sam Dinamo hrvatskom The Voiceu sugerirao da su pronašli pobjednika.

POGLEDAJTE VIDEO: Mikić pjeva 'Kolačiće'

Mikić je iz petnih žila zapjevao poznati hit Marine Perazić iz 1987. 'Kolačići'.

- Pojest ću sve kolačiće, tebi u inat postat ću debela - orilo se blagovaonicom jer su Mikiću u pomoć uskočili svi igrači Dinama i osoblje koje je upoznato s tekstom!

Svi zajedno su se nasmijali, a Mikić sišao sa stolca pa sjeo za stol nakon uspješne inicijacije, kao novopečeni punopravni član 'modrog' stožera.

Inače, Dinamo se nalazi na pripremama u Sloveniji. U petak je u prijateljskoj utakmici s velikih 4-0 pobijedio slovenskog prvaka Muru, a strijelci su bili Baturina s dva, te Kulenović i Ćuže sa po jednim pogotkom.

VIDEO: Sažetak utakmice s Murom

- Dečki rade odlično, svi su jako motivirani, puni elana i željni igre i treninga. Vidi se da su pravi profesionalci. Probat ćemo od prve prijateljske utakmice krenuti s pobjedama i pobjedničkim mentalitetom - rekao je Mikić uoči utakmice s prvakom Slovenije, što su dečki itekako opravdali na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • jurefrancetic123 20.06.2021.

    pusti ti sluzbenu stranicu dinama , ako ti je navijac ukazao na propust ili nepravilnost ili nesto sto smeta navijacima onda se potrudis i istrazis i ispricas a ne da polemiziras i u rukavicama mu odgovaras

  • 20.06.2021.

    @Boris Trifunović, novinar je li bi uvreda za navijače crvene zvezde bila da im igrače nazivate 'zvijezdasi'.. vjerojatno bi.. tako i nama navijačima dinama je uvreda kada igrače nazivate 'modrima' jer oni su bili i ostali 'plavi'.. a kako mi je rekao susjed i jedna od najvećih legendi dinama, citiram: "imaš pravo, uvijek su nam vikali 'plavi', jedino su nam u Beogradu skandirali 'modri'.. @Marko Šnidarić, urednik možda bi vi mogli reći koju na tu temu kao urednik, je li to iskrivljavanje povijesti namjerno ili iz neznanja??

  • MateCro 20.06.2021.

    Tako treba, stvorit dobru atmosferu. Nece svi biti pokisli kao repka

Komentiraj...
Vidi sve komentare