To je to što me zanima!

Hit fotka! Kova opalio prema golu, Joško znao gdje ide lopta

Hrvatski reprezentativci bili su najbolji igrači u važnoj pobjedi Cityja. Kovačić je zabio dva gola i time preokrenuo utakmicu, a Gvardiol je kod jednog gola počeo slaviti i prije nego što je lopta ušla u mrežu
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić (30) bio je je junak dana za Manchester City, koji je u sedmom kolu Premier lige ugostio Fulham na Etihadu. Aktualni prvak pobijedio je 3-2, a Kovačić je zabio dva gola, prvi u 32. minuti za 1-1 i drugi za vodstvo od 2-1 u 47. minuti. Jeremy Doku i Rodrigo Muniz još su zatresli mrežu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Joško Gvardiol (22) neizostavan je kod Pepa Guardiole, odigrao je i u ovoj utakmici 90 minuta i ponovno bio jedan od, ako ne i najbolji igrač Cityja na travnjaku. A kada je Mateo primio loptu na dodavanje Grealisha u 47. minuti, Joško je jednostavno znao gdje će ta lopta završiti.

Podigao je ruke u zrak i počeo sa slavljem, a Kovačić je sjajno pogodio unutarnjom nogom u mrežu Fulhama za vodstvo prvaka Engleske.

Tri boda tako su ostala na Etihadu, a City je nakon sedam kola drugi sa 17 bodova, koliko ima i Arsenal, a Liverpool je lider s 18 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare