To je to što me zanima!

Hajrović i Gavranović trenirali, nisu više u kućnoj karanteni...

Leyla Hajrović, Izetova supruga, za vikend je bila u Milanu na modnoj reviji. Zbog toga je i Izet išao na pregled, a Mario Gavranović bio je u karaneteni zbog toga što je jedini od dinamovaca bio s Hajrovićem
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama Izet Hajrović i Mario Gavranović u utorak nisu trenirali, bili su u kućnoj karanteni zbog opasnosti od korona virusa, a u srijedu ujutro bili su na treningu hrvatskog prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Niti jedan niti drugi nemaju simptome i zbog toga su epidemiolozi procijenili kako mogu ići trenirati.

Leyla Hajrović, Izetova supruga, za vikend je bila u Milanu na modnoj reviji. Zbog toga je i Izet išao na pregled, a Mario Gavranović bio je u karanteni zbog toga što je jedini od dinamovaca u ponedjeljak na slobodan dan bio s Hajrovićem.

LEYLA O KORONI 'Bila sam jednu noć u Milanu, ali nemam nikakve simptome...'

Inkubacija traje 14 dana. Pa će zbog toga Hajrović i Gavranović iduća dva tjedna biti pod nadzorom epidemiologa. Svaki dan će ih kontaktirati, pitati kako se osjećaju, imaju li ikakve simptome.

Dakle, vratili su se na trening, bit će u konkurenciji za iduće utakmice, ali i dalje će biti pod nadzorom. Mario Gavranović nije niti išao na nikakav pregled, samo je kratko bio u kućnoj karanteni. 

Nenad Bjelica je i njih dvojicu imao na treningu u srijedu, u Maksimiru zasad nema razloga za zabrinutost. Vjeruju da su epidemiolozi sve dobro procijenili. Hajrović i Gavranović će normalno trenirati i idućih dana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Campetto 26.02.2020.

    Kako to da nitko od novinara ne poteze pitanje cirkusa oko Bjelicine suspenzije? Dok igraci automatizmom nakon crvenog kartona ne igraju prvu sljedecu utakmicu, za Bjelicu to ne vrijedi nego on jos ima obraza zaliti se na minimalnu kaznu!!!! Bjeličina žalba na odluku disciplinskog suca odgađa rješenje! Samo moguce u hrvatskom nogometu!!! To u praksi znači da će se Bjelica žaliti na odluku zadnjega dana i da će onda čekati odluku Žalbene komisije HNS-a. Zadnji rok za podnošenje žalbe je četvrtak, što znači da bi Bjelica mogao biti pravomoćno kažnjen do utakmice protiv Rijeke samo ako se Žalbena komisija sastane u petak. A komisija ce se sastati u petak - nikad!! Znaci on ce nakon crvenog kartona voditi cak dvije utakmice iako je kaznjen na mjesec dana zabrane vodjenja. Koji cirkus je ovaj HNS!!!!!

  • supporter81 26.02.2020.

    Novi razlog ako Hajduk izgubi od Dinama nisu mogli igrat od straha zvanog Corona

  • 26.02.2020.

    Koliko su iskompleksirani i jalni da mi racun otvaraju sa mojim imenom, hahahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare