To je to što me zanima!

Hajduku ponudili 'galacticosa' Pavona i Barcina Sancheza

Francisco Pavon bi došao na 7-dnevnu probu u Hajduk pa će, ako prođe treninge Miše Krstičevića, potpisati ugovor s Hajdukom. Pavon je bio član Reala 8 godina
Vidi originalni članak

Nakon malo poznatog igrača Barcelone, Armanda Lozana Sancheza, Hajduku je ponuđen još jedan Španjolac, ovoga puta puno poznatiji, Francisco Pavon (32), koji je nosio dres madridskog Reala.

Iako obojica igraju na poziciji stopera, Pavon je daleko iskusniji. U osam sezona koliko je proveo u madridskom Realu, u vrijeme 'galacticosa', Pavon je odigrao čak 36 utakmica Ligi prvaka, što znači da ima više internacionalnog iskustva negoli golobrada momčad Hajduka zajedno.

O kakvom se igraču radi, svjedoče i riječi predsjednika Reala Florentina Pereza, koji je prije desetak godina rekao kako će sastaviti momčad Reala punu 'Zidana i Pavona'. S Realom je Pavon osvojio dva naslova prvaka Španjolske, Kup, te Ligu prvaka i Interkontinentalni kup i nema sumnje kako bi njegov angažman donio dozu iskustva i sigurnosti u zadnji red Hajduka.

No to je ona ljepša strana Pavonove karijere, koja je zbog ozljede koljena prije pet godina krenula silaznom putanjom. Iz Reala je prešao u Zaragozu, potom i u Arles iz Avignona i sada je slobodan igrač, s 32 godine i cijenom od oko 150.000 eura.

Pavon bi došao na sedmodnevnu probu u Hajduk, pa ako prođe dril Miše Krstičevića, potpisao bi ugovor. Na potezu je Hajduk.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • trollzor333 08.07.2012.

    nek rađe u rijeku ode,to je sad perspektivan klub,a hajduk polako propada.

  • BIJA_1 08.07.2012.

    ako hajduk uzme ove stare prdonje onda stvarno nemaju pameti, imamo i mi po hrvatskoj dobrih mladih igraca samo se treba prosetat do obliznjih stadiona, a i to im je tesko.....

  • EmanuelTroskot 07.07.2012.

    ahah. osvojio je Ligu Prvaka i sve te kupove ima 8 godina iskustva u Madridu i on triba proć ispite Miše Krstičevića. katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare