To je to što me zanima!

Hajduku još jednom najveća kazna zbog bakljade, HNS 'po džepu udario' i Dinamo...

Slaven Belupo dobio je kaznu jer su na istoj utakmici gostujući navijači zapalili tri baklje, a jedna od njih bačena je na teren. Zbog toga će u proračun HNS-a morati uplatiti 670 eura
Vidi originalni članak

Srijeda nakon odigranog kola HNL-a, već po običaju, donosi nove kazne za hrvatske klubove. Ta praksa nastavila se i danas, disciplinski sudac HNL-a Alan Klakočer donio je odluke o kaznama za utakmice 9. kola. Najveću kaznu ponovno je dobio Hajduk, kojemu je izrečena novčana kazna od 4.300 eura. Dinamo također nije prošao bez kazne – mora uplatiti 2.350 eura u proračun HNS-a, a kažnjeni su i Rijeka (800 eura), Slaven Belupo (670 eura) te Varaždin (900 eura).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

>> Pročitajte opsežan izvještaj s utakmice Hajduk - Šibenik

HNS je objavio obrazloženje kazni, koje prenosimo u cijelosti.

"GNK Dinamo mora platiti kaznu jer su na prvenstvenoj utakmici 9. kola Varaždin - Dinamo, pripadnici gostujuće navijačke skupine (BBB), smješteni na južnoj tribini, u 61. minuti zapalili jednu baklju, a u 66. minuti dvadeset baklji i pet dimnih bombi. Na temelju čl. 66. st. 2. DP HNS-a, disciplinski sud izrekao je novčanu kaznu u visini od 2.350 eura.

HNK Hajduk mora platiti kaznu jer su na prvenstvenoj utakmici 9. kola Hajduk - Šibenik pripadnici domaće navijačke skupine, Torcide, smješteni na sjevernoj tribini, u 10. minuti zapalili jednu baklju, u 23. minuti tri baklje, u 36. minuti jednu baklju, u 60. minuti dvije baklje, a od 65. do 68. minute trideset i četiri baklje i dvije bljeskalice. U 90+2. minuti zapalili su još jednu baklju, zbog čega je prema čl. 66. st. 1., u vezi sa st. 5. istog članka DP HNS-a, Hajduk kažnjen novčanom kaznom od 4.300 eura.

TAKO TO VIDI LAYEC Suci su Slavenu oteli tri boda! Hajduku su pomogli dva puta, Dinamu i Rijeci po jedanput...

HNK Rijeka je kažnjen jer su na utakmici 9. kola Slaven Belupo - Rijeka, gostujući navijači (Armada), u 61. minuti zapalili tri baklje, od kojih je jedna bačena na teren, zbog čega je utakmica prekinuta na dvadeset sekundi. Zbog toga je prema čl. 66. st. 2. DP HNS-a Rijeci izrečena novčana kazna u iznosu od 800 eura.

NK Slaven Belupo dobio je kaznu jer su na istoj utakmici gostujući navijači zapalili tri baklje, a jedna od njih bačena je na teren, zbog čega je utakmica prekinuta na dvadeset sekundi. Na temelju čl. 66. st. 1., u vezi sa st. 5. istog članka DP HNS-a, Slaven Belupo mora platiti kaznu od 670 eura.

GOSPODSKI POTEZ Gattuso: 'Moramo pomoći ljudima u BiH, ostali su bez članova obitelji. Molim vas...'

NK Varaždin mora platiti kaznu jer su na utakmici protiv Dinama, pripadnici gostujuće navijačke skupine (BBB), smješteni na južnoj tribini, u 61. minuti zapalili jednu baklju, a u 66. minuti dvadeset baklji i pet dimnih bombi. Na temelju čl. 66. st. 1., u vezi sa st. 5. istog članka DP HNS-a, Varaždin je kažnjen novčanom kaznom od 900 eura", stoji na stranicama HNS-a.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Sukifuki 09.10.2024.

    Ajde da su oni prvi u nečemu🤪🤪🤪

  • Hajduk Cirih ᅟ ᅟ 09.10.2024.

    Bravo! Ipak ima reda.

  • imaš alfa,beta,gama... 09.10.2024.

    HNS je prčija,da oni žele spriječili bi to,ali njima je u interesu da uzimaju lovu ,ne rade oni na preventivi ništa,ali baš ništa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare