To je to što me zanima!

Hajdukovac je kćer nazvao po navijačkoj skupini Torcidi...

Oko prvog imena složili smo se u sekundi, a što se tiče drugoga, djevojka Triona je kazala da joj je bilo zanimljivo sve dok nije došla u Split..., priča Vladimir Makarić, otac malene Harlow Torcide
Vidi originalni članak

Svakim danom sve je puniji Tematski park Hajduka imenima navijača koji su željeli svoje ime trajno vezati uz klub. Među njima je jako puno poznatih, ali i neobičnih imena.

POGLEDAJTE VIDEO: Livaja zaigrao Torcida kup

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je od nedavno u Tematskom parku i ime Torcida. Ali ne ime navijačke skupine, niti ime neka od njenih brojnih podružnica koje su već odavno našle mjesto u Parku, nego ime djevojčice kojoj je njen otac nazvao - Torcida.

Otac je veliki navijač Hajduka iz Dublina Vladimir Makarić, a njegova kći - Harlow Torcida Makarić.

- Oko prvog imena složili smo se u sekundi, a što se tiče drugoga, djevojka Triona je kazala da joj je bilo zanimljivo sve dok nije došla u Split i vidjela more Hajdukovih i Torcidinih murala. Naravno, tada joj je sve bilo jasno - otkriva ponosni Vladimir pa dodaje:

- I dan danas prijateljima kaže da sam ju prevario jer sam djetetu dao ime po navijačkoj skupini, međutim sad joj je drago jer zna koliko to meni znači.

Ime njegove kćeri u Tematskom paru mu puno znači.

- Upisivanje male u Park mi znači svemir. Hajduk je od prvog dana bio moje nerođeno dijete za koje se trebalo boriti u svakom pogledu, a danas imati kćer i vidjeti njezino ime u Tematskom parku je ispunjenje snova. Iako živim u Irskoj s Hajdukom sam povezan na brojne. Utakmice gledam preko Hajduk Digital TV-a ili preko YouTubea ili preko online streamova - kaže pa nastavlja:

- Pokrivam sve moguće frontove. Inače, utakmice Hajduka se naveliko gledaju u Living Roomu, jednom od pubova u centru Dublina. Što se tiče dolazaka u Split, nisam bio u Hrvatskoj posljednje četiri godine, sve do finala Kupa protiv Rijeke. Od sada mi je u planu doći do Splita jednom godišnje, a vjerujem da ćemo izboriti grupnu fazu KL-a pa ćemo odraditi i neko europsko gostovanje.

Idi na 24sata