To je to što me zanima!

Hajdukov biser ime je dobio po medvjediću, a otac mu je dao savjet: "Slušaj meštre i uči..."

"Svako vrijeme nosi svoje, meni je idol bio Baka Slišković, njemu je Livaja i ima sreću da svaki dan trenira i igra s njim. Nije to mala stvar da može trenirati i učiti od Livaje, Rakitića, Melnjaka..." kaže Mate Durdov.
Vidi originalni članak

Što je zajedničko Ivanu Striniću, Filipu Bradariću, Mariju Pašaliću, Nikoli Vlašiću, Darku Nejašmiću, Bruni Durdovu...? Ovako na prvu nameće se odgovor da im je zajedničko to što su svi bili ili su još uvijek igrači Hajduka. Ali to bi bilo previše jednostavno. Nova mlada nada Hajduka, koja je obilježila pobjedu nad Goricom s dva gola, sa svima navedenima ima još nešto zajedničko osim Hajduka.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 9

  • imaš alfa,beta,gama... 23.09.2024.

    Znači,on je onda Medo Brundov,zna mali,što je je.

  • Hary1968 23.09.2024.

    Dečko je dobar igrač, a to je i pokazao svojim igrama. Na njemu je da trenira i da se razvija u pozitivnom smislu i držim da su naša talentirana djeca budućnost naših klubova, a svakako treba više pažnje i kvalitetnog rada, općenito, usmjeriti na omladinske pogone. Bruni i svoj talentiranoj djeci želim sreću i uspjeh i da ih zaobiđu ozljede. Sretno i budite ustrajani na svom razvoju i svojim izvedbama, a Genaru svaka čast jer ih gura u vatru, u pozitivnom smislu riječi gura, a tata mu je dao odličan i jedino ispravan savjet.Napomenuo bi i da je Dinamu možda bilo pametnije gurati svoju djecu, npr. malog Pavića, Mikića i dr. nego li kupovati prosječne igrače.

  • RAFAEL MAX ANDRIJA 23.09.2024.

    Budući vuškovic iz HSV uskoro na bijelom i žutom

Komentiraj...
Vidi sve komentare