To je to što me zanima!

Hajduk se oglasio o Perišiću: Svjedoci smo nepravedne hajke

Na nama kao klubu, ali prije svega hajdučkoj javnosti je da sudjelujemo u zaštiti klupskih interesa i svih vrijednosti koje njegujemo, poručili su iz Hajduka
Vidi originalni članak

Posljednjih dana svjedoci smo nepravedne hajke prema našem igraču i proslavljenom reprezentativcu Ivanu Perišiću, istinskoj veličini hrvatskog nogometa, započeli su iz Hajduka par dana nakon što je trener Gennaro Gattuso izostavio iz sastava za utakmicu protiv Lokomotive hrvatskog reprezentativca. 

SRAMOTNI KOMENTARI Perišićev profil je pun gnjusnih komentara, a neki mu i prijete: 'Uzmi papire i nestani iz kluba!'

Talijanski strateg istaknuo je nakon remija na Kranjčevićevoj (1-1) da mu je Perija prije 20 dana poručio da želi otići iz kluba, a neki su se navijači odlučili 'obračunati' s Perišićem na društvenim mrežama. Na Ivanovom su profilu osvanule gnjusne uvrede.

POGLEDAJTE VIDEO: Perišić želi iz Hajduka zbog Barcelone?!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ivan nije zaslužio takav tretman niti bilo kakve uvrede, koje bezuvjetno osuđujemo. Želimo jasno poručiti da ćemo sve slučajeve i nesporazume koji se dogode unutar kluba nastaviti rješavati internim putem - poručili su iz Hajduka pa zaključili:

- Na nama kao klubu, ali prije svega hajdučkoj javnosti je da sudjelujemo u zaštiti klupskih interesa i svih vrijednosti koje njegujemo.

Idi na 24sata

Komentari 107

  • škorpion1980 13.08.2024.

    Perja, javi se prijem..

  • pipolino 13.08.2024.

    Ako se držite navedenih kriterija, prvo morate Gatusu dazi otkaz, jer se nije držao klupskih pravila, koja je vjerojatno potpisao prilikom potpisivanja ugovora.

  • DadoDavor 13.08.2024.

    Moj Ivane pobratime mio, što si u Hajduka dolazio....

Komentiraj...
Vidi sve komentare