To je to što me zanima!

Hajduk registrirao Rakitića za Europu. Gattuso: Neće zaigrati

Saudijci nisu radili probleme oko dokumentacije za raskid ugovora i Splićani su ga mogli prijaviti za utakmice protiv HB Torshavna. Stadion bi mogao biti pun, ostalo je još nešto mjesta
Vidi originalni članak

Ivan Rakitić (36) trenirao je u ponedjeljak kao nogometaš Hajduka, klupska kamera snimila ga je u utorak kako s još jednim ovoljetnim pojačanjem Abdouliejem Sanyangom sa štopericom u ruci odrađuje prva testiranja, a već u četvrtak može debitirati u bijelom dresu, no to ipak neće biti slučaj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, njegov bivši klub Al Shabab poslao je potrebnu dokumentaciju na Poljud i tako omogućio "bilima" da iskoriste mogućnost i Raketu prijave za utakmice drugog pretkola Konferencijske lige protiv HB Torshavna s Farskih Otoka. Registriran je i Gambijac Sanyang, kojemu na dresu piše nadimak Bamba.

Trener Gennaro Gattuso ipak je odlučio da će ga saučvati. Vjerojatnije je da će ipak pričekati kako bi Ivan uhvatio formu na treninzima s obzirom na to da je dva mjeseca bez utakmice i da bude u konkurenciji za start HNL-a 4. kolovoza protiv Slaven Belupa, također u Splitu.

- Vidjet ćete Rakitića na utakmici, ali ne u sastavu. Još uvijek ne znamo prvih 11, a na njega očekujemo od sljedećeg tjedna. 

U međuvremenu, prodaja njegovih dresova s brojem 11 u klupskom fan shopu ide odlično, a na utakmici protiv Farana stadion bi mogao biti ispunjen. Pretplatnika je 15.000, sjeverna je tribina rasprodana, a ostalo je još nešto slobodnih mjesta na sektorima na istoku u zapadu. Ako ih članovi ne kupe do ponoći, u četvrtak će u slobodnu prodaju.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • pomidorapoma 24.07.2024.

    Pajceki,pajceki rokču na sav glas

  • pipolino 24.07.2024.

    Kada čete prestati s tim bajkama o Hajduku? Vjerojatno nakon Gospe, kada će već zaostajati 10 bodova za Dinamom. Prevršili ste svaku mjeru dobrog ukusa. Stavite si u naslov "24 sata Hajduka"

  • gowron 24.07.2024.

    Saudijci su ga se jeftino riješili

Komentiraj...
Vidi sve komentare