To je to što me zanima!

Hajduk prozvao šefa sudačke komisije, odluka bila ispravna: 'Imamo li razlog za vjerovati?'

Nažalost, nismo mogli dobiti snimku i vama to prezentirati. Ali nemate razloga ne vjerovati u ovu odluku budući da je jasan dojam svih onih koji su vidjeli odluku da se radi o kažnjivom zaleđu, kaže Marić u snimci
Vidi originalni članak

Afera VARgate buknula je u utorak hrvatskim medijskim prostorom, a čini se kako neće završiti tako skoro. Nakon snimki s utakmice Varaždin - Hajduk i Dinamo - Rijeka, u srijedu su objavljene i snimke komunikacije s dvoboja Osijek - Dinamo i Dinamo - Lokomotiva iz prvog dijela sezone. Netko ih je bez znanja i dopuštenja sudačke organizacije preuzeo i distribuirao za objavu, a predsjednik sudačke komisije Bruno Marić na izvanrednoj konferenciji za medije izjavio je kako Hajduk nije bio oštećen kod sudačkih odluka prošli vikend.

Službeni Hajduk u četvrtak se oglasio u čak tri odvojena navrata. Prvo je objavio isječak snimke s presice na kojoj kamera prikazuje članove sudačke komisije, nakon čega su namontirali dio komunikacije iz VAR sobe u kojem se čuje "Ma odite svi u ku**c!".

Predsjednik Lukša Jakobušić za klupsku je televiziju potom izjavio kako više neće pisati dopise nego poduzeti konkretne korake i da će svaki dan Marića podsjećati na njegovu ulogu. Prizvao je pritom i predsjednika Marijana Kustića koji, kako je rekao, upravlja komisijom i koji donosi odluke.

Na društvenim mrežama poljudskog kluba u srijedu navečer objavili su još jedan isječak s Marićeve konferencije za medije uz opis "Imamo li razlog za vjerovati?".

- Nažalost, nismo mogli dobiti snimku i vama to prezentirati. Ali nemate razloga ne vjerovati u ovu odluku budući da je jasan dojam svih onih koji su vidjeli odluku da se radi o kažnjivom zaleđu - govori Marić.

Radi se o komentaru na poništeni gol Marka Livaje u završnici utakmice zbog ranijeg zaleđa Filipa Uremovića. Ono je jasno vidljivo kamerom sa suprotne strane terena koja doduše nije bila korištena u prijenosu, ali je pokazala da je stoper Hajduka bio najbliže poprečnoj gol crti.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • 29.02.2024.

    Klasika. Lopovi viču "drž'te lopova".....  

  • iznad svih HRVATSKA 29.02.2024.

    Da je gosp.Maric u pravu i da se sudi posteno nebi imao potrebu pozivati novinare i pravdati se jer se je jos vise izblamirao nego bi jednostavno institucije provele istragu zbog curenja snimki i krivac bi bil kaznjen bio to netko iz hajduka ili crotela svejedno ali .....

  • Bogunus! 29.02.2024.

    Na kraju ispada da je ovo bas bio dobar potez jakobusica. Sad se vise nitko ne zamara sa losom igrom hajduka i stime u da su u zadnjih 6 utakmica skupili samo 10 bodova. I na kraju kad ne dobiju prvetsno nece nitko pricati da je to radi lose igre nego radi kradje. Uvijek je lakse napadati nekoga drugog nego gledati samo sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare