To je to što me zanima!

Hajduk napustila trojica igrača. Talent igrao tek 179 minuta, a veteran s Poljuda ide u penziju

Mikanović, Odjidja-Ofoe i Čuić nisu u planovima sportskog direktora Nikole Kalinića koji još nije našao trenera
Vidi originalni članak

Dino Mikanović (30), Vadis Odjidja-Ofoe (35) i Filip Čuić (21) više nisu igrači Hajduka, objavio je splitski klub u ponedjeljak na službenim stranicama. O njihovu odlasku s Poljuda nagađalo se posljednjih tjedana, a sad je postalo i službeno. Svoj trojici igrača istekli su ugovori 31. svibnja.

POGLEDAJTE VIDEO: Poruka Torcide za kraj sezone

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mikanović je početkom ožujka u pobjedi kod Gorice obilježio 100 nastupa za Hajduk, stigao je početkom 2022. iz kazahstanskog Kairata, ali je navukao bijes navijača već tjedan dana nakon jubileja crvenim kartonom koji je kumovao porazu protiv Lokomotive, jedinim isključenjem za bijele u cijeloj sezoni. Zabio je tri gola i osam puta asistirao.

Belgijac Odjidja-Ofoe stigao je prošle godine kao veliko pojačanje, krenuo dobro, ali je onda na vidjelo počela dolaziti njegova loša fizička sprema i brzo su ga zamrznuli na klupu do završetka sezone, kad ga je u prvi sastav nakon smjene Mislava Karoglana gurnuo Jure Ivanković. U 30 nastupa (ali s prosjekom od svega 35 minuta po utakmici) dvaput je asistirao, a Hajduk bi mu trebao biti i posljednja stanica karijere prije igračke mirovine.

Kredite je potrošio i Čuić iako je dobio samo 179 seniorskih minuta u 10 utakmica, pri čemu je zabio jedan gol. Očito na Poljudu u njemu nisu vidjeli perspektivu koju je pokazao u Hajdukovoj akademiji (21 gol u 31 utakmici za juniore) i kao mladi bosanskohercegovački reprezentativac. Sreću bi mogao potražiti u nekom drugom klubu u HNL-u, a šuška se da bi ga u momčadi rado vidjeli u Osijeku, poput svojevremeno Darka Nejašmića.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Pra&vica 03.06.2024.

    iksmen je dao jednu od najtocnijih konstatacija sto se u Hajduku GODINAMA DOGADJA. Novac curi i Hajduk pati !!!Istinski postovatelji tog kluba to godinama govore ali badava, oni koji muzu lovicu to opstruiraju na sve moguce nacine.

  • Cole Younger 03.06.2024.

    Baš me čudi za Ođiđu da su ga pustili jer je bio mrak igrač.

  • mars7 03.06.2024.

    Treba Jos ih potjerati dajaku diallo be rau out

Komentiraj...
Vidi sve komentare