To je to što me zanima!

Hajduk i adidas kreću u novu eru. Evo kad će predstaviti dres

Hajduk od 1. srpnja i službeno završava suradnju s dosadašnjim tehničkim sponzorom, tvrtkom Macron, a već od ranije se zna da u novu epohu ulazi s njemačkim dobavljačem sportske opreme - tvrtkom adidas
Vidi originalni članak

Nogometaši Hajduka u ponedjeljak odlaze na središnji dio priprema za novu sezonu koji će se do 10. srpnja održati u slovenskom Bledu.  Momčad trenera Gennara Gattusa u Sloveniji će odraditi niz treninga te odigrati četiri prijateljske utakmice sa slovenskim Kalcer Radomljem, ukrajinskim Šahtarom i Ruh Lvivom te turskim Fenerbahčeom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Premijera protiv Kalcer Radomlja

- Danas možemo potvrditi kako će tijekom pripremnih utakmica po prvi put biti prezentiran novi bijeli adidasov dres koji će svjetlo dana ugledati 3. srpnja u 17.30 sati, na utakmici s Kalcer Radomljem. Od 3. srpnja u 17.30 sati prvi i gostujući dres bit će dostupni u prodaji na našem web shopu te u Fan shopovima - napisao je Hajduk.

Hajduk od 1. srpnja i službeno završava suradnju s dosadašnjim tehničkim sponzorom, tvrtkom Macron, a već od ranije se zna da u novu epohu ulazi s njemačkim dobavljačem sportske opreme - tvrtkom adidas.

Od samog početka priprema, igrači i stručni stožer, na treninzima koriste trening opremu adidasa.

- Klub je tako odlučio želeći u pripreme ući s novom energijom kojoj će dodatni poticaj dati i novi tehnički sponzor sportske opreme - dodaje službena stranica Hajduka.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • škorpion1980 03.07.2024.

    Kvota 6 isplatilo se

  • Dalmatinac1911th 01.07.2024.

    Macron je izgubio izbore u Francuskoj. Sad je Adidas na redu. Može i Adisas

  • PUN KO BROD 01.07.2024.

    tovari u novim dresovima jurišaju na 4.mjesto HNL-a, ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare