To je to što me zanima!

Hajduk ga čeka: Edin Džeko objavio fotografije s odmora

Zbog fotografije se proširila priča da je Džeko na Pelješcu zbog mosta u pozadini, ali bosanskohercegovački nogometaš nije na odmoru u Hrvatskoj. Nalazi se na pripremama u Turskoj, dobio je slobodan dan
Vidi originalni članak

Priča oko dolaska Edina Džeke (38) i Ivana Rakitića (36) u Hajduk poprima sve ozbiljnije konture, a navijači splitskog kluba euforično prate svaki potez dvojice nogometaša. Danas je Edinova žena Amra objavila Instagram story s broda, na kojem uživa u društvu suigrača iz Fenerbahčea Rade Krunića (30).

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je jučer zabio gol u prijateljskoj utakmici protiv Petrolul Ploieștija, Džeko je iskoristio slobodan dan uživajući na brodu. Pisali smo o tome da je Ivan Perišić (neslužbeno) kontaktirao Džeku i Rakitića i pokušao ih nagovoriti da dođu u Hajduk. Čeka se raskid ugovora dvojice nogometaša s Fenerbahčeom, odnosno Al-Shababom...

NAVIJAČI U DELIRIJU Džeko i Raketa sve dogovorili s Hajdukom, čeka se samo jedno!

Džeko je prošle sezone odigrao 46 utakmica i zabio 25 golova, uz 10 asistencija, dok je Rakitić za Al-Shabab nastupio 35 puta i zabio tri gola, uz pet asistencija. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • James Hetfield 01.07.2024.

    Ti jajdukovci nemaju nikakav dugoročni plan. Bitno je pobrati lovu od marketinga da mogu ove veterane isplatiti i tu priča završava. Juniori kad vide da u klubu nema kruha razbježe se svake sezone ko zečevi po svijetu. Žalosno!

  • ptah 30.06.2024.

    Oovo su pripreme za izbore, hajdukova udruga umirovljenika sigurno ulazi.

  • spremniunikatno 30.06.2024.

    još Modrića i Starački perfektan

Komentiraj...
Vidi sve komentare