To je to što me zanima!

Gvardiol: Vratit ćemo se jači i ponosno braniti boje domovine

Navikli smo na medalje, da nas "vatreni" na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem uveseljavaju i teško nam je pao neuspjeh na Euru. No, nakon pada mora doći uspon
Vidi originalni članak

Joško Gvardiol (21) odigrao je solidan turnir iako se tako ne čini nakon što je Hrvatska ispala već u grupnoj fazi Europskog prvenstva tijekom koje je primila čak šest golova. Jedino je Škotska primila jedan više, a Poljska isto kao i mi. Nije štimala simbioza vezne i zadnje linije pa je curilo na sve strane, puštali smo i po bokovima, no Euro u Njemačkoj bio je jedna velika škola za ubuduće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Toga je svjestan i hrvatski reprezentativni branič, koji se nakon jučerašnje poruke Luke Modrića javio na društvenim mrežama.

- Hvala vam što ste uvijek uz nas i što nam pružate nevjerojatnu potporu. Još uvijek je teško, ali to je nogomet. Vratit ćemo se još jači i svi zajedno ponosno braniti boje domovine - napisao je Gvardiol.

Navikli smo na medalje, da nas "vatreni" na čelu s izbornikom Zlatkom Dalićem uveseljavaju i teško nam je pao neuspjeh na Euru. No, nakon pada mora doći uspon. Hrvatsku čeka Liga nacija u rujnu pa kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Bit će prilike za popravak dojma.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • doviđenja pameti 01.07.2024.

    Čisto sumnjam, davno ste pročitani niš od vas

  • komentator/Luka 01.07.2024.

    mamurniji

  • ALLinONE!! 30.06.2024.

    Bitno da je Dalić ostao, igrača imamo, opet smo sila, ovi kontra svega svetoga neka pate

Komentiraj...
Vidi sve komentare