To je to što me zanima!

Gvardiol i Kovačić nisu prvi Hrvati s naslovom Premier lige: Medalju je dobio čak i Kramarić

"Joško Gvardiol pokorit će svijet. Apsolutna klasa", komentirali su Cityjevi navijači. Gary Neville samo je ponovio rečenicu koju je izrekao krajem prošle godine: "On se pretvorio u Maldinija"
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić odigrao je samo dvije utakmice za Leicester prije nego što je u zimu 2016. godine otišao na posudbu u Hoffenheim. I ostao do danas. Leicester je te neponovljive sezone šokirao nogometni svijet i osvojio Premier ligu, u kojoj pravila nalažu da medalju dobiva igrač koji odigra barem pet utakmica. Kramarić je svejedno stigao na proslavu naslova prvaka, klub mu je naknadno i naručio medalju.

Četiri godine kasnije Premier ligu s Liverpoolom osvojio je i Dejan Lovren, a ove čak dvojica Hrvata! Mateo Kovačić i Joško Gvardiol branili su se od Arsenalovih napada sve do zadnjega kola i četvrti put zaredom Manchester City je postao najbolji klub Engleske.

NIJE ODUŠEVIO Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu... STIGLA I IZABEL Pogledajte kako su Kovačić i Gvardiol slavili obranu naslova

Obojica su bila veliki adut Pepa Guardiole, koji je najavio mogući oproštaj sljedeće godine, kad mu istekne ugovor, a pogotovo Gvardiol, koji je u završnici sezone postao "Gvardigol". Nitko se ne pita zašto je City braniča Hrvatske učinio i najskupljim svih vremena. Zaslužio je i dvije...

"Joško Gvardiol pokorit će svijet. Apsolutna klasa", komentirali su Cityjevi navijači.

Gary Neville samo je ponovio rečenicu koju je izrekao krajem prošle godine.

- On se pretvorio u Maldinija!

Idi na 24sata

Komentari 15

  • JurekJuric 21.05.2024.

    Šteta što voli muškarce više od žena..

  • fui24h 21.05.2024.

    Zabava za siromašne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare