To je to što me zanima!

Guardiolu pitali je li Haaland najkompletniji napadač ikad: Evo što je Katalonac odgovorio

Norvežanin je stigao do 94 zabijena gola u 101 nastupu u dresu "građana", ali trener Cityja Pep Guardiola i dalje smatra Messija najkompletnijim napadačem kojeg je vidio...
Vidi originalni članak

Manchester City uvjerljivo je pobijedio Ipswich 4-1 u 2. kolu engleske Premier lige, a briljirao je Erling Braut Haaland s hat-trickom. Norvežanin je stigao do 94 zabijena gola u 101 nastupu u dresu "građana", pa su novinari beIN Sportsa nakon utakmice pitali Pepa Guardiolu o norveškom napadaču:

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Haaland je postigao 22. hat-trick u karijeri, a tek mu je 24 godine, je li on najkompletniji napadač kojeg smo ikada vidjeli u ovoj igri? - pitali su španjolskog trenera koji je imao spreman odgovor.

- Najkompletniji napadač je Leo Messi, nešto takvo nikada nisam vidio - rekao je Guardiola. 

Manchester City u idućem kolu Premier lige igra protiv West Hama u gostima, a Ipswich dočekuje Fulham

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Puno volim Hrvatsku 25.08.2024.

    Da je Messi dobar, igrao bi već kod tebe, tako da ne baljezgaj.

  • Gronk Spikeowski 25.08.2024.

    Dok svi oni igraju nogomet, samo jedan se igrao nogometa. Ronaldo de Assis Moreira.

  • RREAL MADRID 25.08.2024.

    Haaland nema dribling ni neku ljepotu u igri da bi bio najkompletniji napadač, sjajan je realizator, ali fali mu te ljepote u igri, ne samo njemu nego dosta igrača u današnjem nogometu, izgledaju kao roboti. A Messi isto ne može biti najkompletniji napadač jer pod broj 1 nije klasična devetka, a druga stvar ne može dobit skok zbog svojih fizičkih predispozicija kojima nije on kriv, jednostavno tako je zato se i sustav igre prilagodio njegovim karakteristikama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare