To je to što me zanima!

Guardiola svjestan 'problema' s Joškom: 'Ne može svaka 3 dana igrati Gvardiol, ne može sve...'

Treba nam Nathan Ake, u protivnom nećemo biti konkurentni u cijeloj sezoni. Najvažnije je imati zdrave i spremne igrače, rekao je Guardiola u najavi utakmice 'građana' i Slovana
Vidi originalni članak

Odlično u dresu Manchester Cityja ove sezone izgleda Joško Gvardiol (22), a igrao je na svakoj utakmici od početka sezone. S klupe je ušao jednom u Premiershipu na poluvremenu te jednom u Liga kupu, a još je 11 puta bio u udarnom sastavu. 'Građani' u srijedu na domaćem terenu u sklopu 3. kola Lige prvaka dočekuju Spartu iz Praga.

ODUŠEVLJENJE NA OTOKU VIDEO Ovo su svi golovi Joška Gvardiola za Man. City. Navijači u ekstazi: 'Ma laže da je ljevak!'

Neizostavan dio momčadi 'građana' igra čudesno, ali svjestan je i trener Pep Guardiola da bez obzira na to što je Joško jako mlad, ne može igrati baš cijelo vrijeme.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne može Joško igrati sve utakmice, ne može igrati svaka tri dana. Zato nam treba Nathan Ake, u protivnom nećemo biti konkurentni u cijeloj sezoni. Najvažnije je imati zdrave i spremne igrače - objasnio je španjolski strateg. 

Zabio je dva gola, a prema ocjenama Sofascorea je Gvardiol treće najbolje ocijenjeni igrač Cityja iza Kevina De Bruynea (33) i Erlinga Haalanda (24).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Treewhisperer 22.10.2024.

    Pa ovo je 24sata, nisu to neke ozbiljne novine

  • luka1111 22.10.2024.

    Koliko znan igraju protiv Sparte Prag…

Komentiraj...
Vidi sve komentare