To je to što me zanima!

Guardiola ishvalio Gvardiola: Ima ogroman utjecaj na igru

Nije imao puno vremena trenirati s nama, ali impresionirani smo. Može igrati kao stoper, lijevi bočni, centralni vezni, objasnio je trener 'građana' prije utakmice u Ligi prvaka protiv RB Leipziga
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić (29) i Joško Gvardiol (21) s Manchester Cityjem u 2. kolu grupne faze Lige prvaka gostuju kod RB Leipziga, kluba s kojeg je na Etihad stigao mlađi od dvojice 'vatrenih'. Pep Guardiola i dalje ima problema s ozljedama u momčadi, ali John Stones i Bernardo Silva polako se vraćaju.

VIDEO: SJAJAN POTEZ Pogledajte kako Gvardiol brani gol leđima okrenut protivniku! 'Osim Messija, tko ga je dobio?'

Kalvin Phillips i Jack Grealish su u akciji već neko vrijeme, a konkurencija se zaoštrava u obrani i vezi - i najskuplji stoper svijeta neke utakmice gleda s klupe.

- Nije imao puno vremena trenirati s nama, ali impresionirani smo. Može igrati kao stoper, lijevi bočni, centralni vezni... Ima ogroman utjecaj na našu igru - rekao je Guardiola o Gvardiolu pa nastavio o Kovačiću:

- Kova i Alvarez su nevjerojatni. Ovako rano ne mogu više očekivati od njih, kao ni od Dokua. Neki su ovdje sedam godina i točno znaju što trebaju raditi, ja udahnem, a oni već rade što treba - objasnio je. 

Mladog stopera pohvalio je i kapetan, portugalski stoper Ruben Dias.

- Uklopio se jako dobro. Odmah se to vidi, nevjerojatno je kvalitetan. Žarko želi pobjeđivati, a s njim je lako komunicirati na terenu i izvan njega.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zenymen 04.10.2023.

    najbolji defanzivac na svijetu

  • Lola Slavonska 04.10.2023.

    Naš Dinamovac 🔵🔵💪💪

  • Palmanova 03.10.2023.

    Pep melje bzvz.dvije za redom je izgubio.od wolvesa i kup

Komentiraj...
Vidi sve komentare