To je to što me zanima!

Grealish: Kovačić? Kunem se, on je nevjerojatan. Kakav igrač...

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol vrlo dobro je odradio cijelu utakmicu za Manchester City, a za prvaka je zaigrao i Mateo Kovačić koji je u igru ušao u 91. minuti
Vidi originalni članak

Nogometaši Manchester Cityja obranili su naslov prvaka engleske Premier lige nakon što su u domaćem ogledu posljednjeg, 38. kola, pobijedili pred svojim navijačima West Ham 3-1. Istovremeno, Arsenal je na svom Emirates stadionu pobijedio Everton 2-1, ali je Manchester City zadržao dva boda prednosti na vrhu ljestvice te je, kao i prošle sezone, slavio ispred drugoplasiranog Arsenala.

NIJE ODUŠEVIO Portal koji prati Manchester City ocijenio je sve igrače. Iznenadit će vas ocjena Jošku Gvardiolu...

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol vrlo dobro je odradio cijelu utakmicu za Manchester City, a za prvaka je zaigrao i Mateo Kovačić koji je u igru ušao u 91. minuti. Kova i Joško osvojili su prvi naslov prvaka po mnogima najbolje lige na svijetu. Pun hvale za Kovačića bio je njegov suigrač Jack Grealish.

STIGLA I IZABEL Pogledajte kako su Kovačić i Gvardiol slavili obranu naslova

- Jako sam ponosan na ove dečke i sretan sam zbog njih. Ljudi poput Matea Kovačića, kunem se, on je genijalan tip. Nevjerojatan je igrač, kakav tip! Nikad nije osvojio Premiership, zadnjih nekoliko tjedana Igrao je sve utakmice, a protiv West Hama nije, ali to je tako dobro primio, kao pravi prvak - rekao je Kovin suigrač.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Finida 22.05.2024.

    Poštuju ga po europi ali u rh slabo.

  • Kladionicar123 20.05.2024.

    dva pedera

  • Pra&vica 20.05.2024.

    Kova svuda poštuju osim znalaca u Lijepoj nasoj !

Komentiraj...
Vidi sve komentare