To je to što me zanima!

Grčka u kaosu zbog utakmice: Kolone na granicama, a dronovi i helikopteri nadlijeću Atenu

Ulazak u Grčku ne dopušta se hrvatskim građanima, a oko stadiona će biti stotine policajaca. Vrata stadiona otvaraju se čak tri sata prije utakmice
Vidi originalni članak

Dinamo večeras od 20.45 protiv AEK-a u Ateni igra uzvratni susret trećeg pretkola Lige prvaka. Nakon strašnih nereda u kojima je poginuo navijač grčkog kluba, Michalis Katsouris, UEFA je donijela odluku da se utakmica odgodi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon zastrašujućih događaja, napetost je neviđena. Utakmica u Ateni  je proglašena visokorizičnom, a sigurnosne mjere podignute su na najvišu razinu.

POGLEDAJTE VIDEO: 'PETKOVIĆ ĆE SPASITI STVAR'

MONTIRANE FOTOGRAFIJE Grci objavili snimku: Tvrde da je ovo kamp BBB-a, ali na videu i fotkama su - njemački ultrasi!

Grci su poduzeli ozbiljne mjere kako bi osigurali sigurnost. Na graničnim prijelazima prema Grčkoj zabilježeni su zastoji jer se provjerava svako vozilo i ne dopušta se ulazak hrvatskim državljanima. Na stadionu "Opap", gdje će se odigrati susret, prema grčkim izvorima, bit će stotine policajaca, a uključeni su i helikopteri te dronovi koji će nadgledati stadion.

VELIKO UHIĆENJE Grci: Uhićen je Panathinaikosov navijač koji je predvodio nerede

Vrata stadiona bit će otvorena čak tri sata prije utakmice, očekuje se oko 30.000 navijača na tribinama, naravno, samo navijača AEK-a.

POGLEDAJTE VIDEO: AEK ILI DINAMO?

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Fico68 19.08.2023.

    kako mogu zabraniti ulazak hrvatskim. gradanima,

  • pile2244 19.08.2023.

    Žao mi je samo one koji su uplatili ljetovanje u Grčkoj a sad nemogu dole radi stotinjak ništarija.Samo se nadam da če Grčko pravosudje odraditi dobar posao da nije kao Hrvatsko gdje bi bili pušteni čim bi došli u Hrvatsku

  • fiumannn 19.08.2023.

    pa u pm gdje je sad naša vanjska politika. kako mogu zabraniti cijelom jednom narodu ulazak u državu zbog jedne utakmice. I da sam ja krenuo turistički ovi debili me nebi pustili u Grčku. Sramota!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare