To je to što me zanima!

Grčka policija privela navijače AEK-a, pronašli su im noževe

Podsjetimo, upravo je kod tog stadiona 7. kolovoza ubijen navijač AEK-a Michalis Katsouris u sukobu u kojem su sudjelovali i Bad Blue Boysi
Vidi originalni članak

Četvorica navijača AEK-a uhićena su u krugu OPAP Arene prije i za vrijeme utakmice 6. kola grčkog prvenstva protiv Atromitosa (2-1), javlja grčka Gazzetta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tamošnja policija protiv njih je podnijela kaznene prijave zbog posjedovanja droge, oružja i nezakonitih radnji s radiom i radiofrekvencijama, navodi grčki list.

Konkretno, policija je 21-godišnjaku i 24-godišnjaku pronašla manju količinu marihuane, dok su kod 26-godišnjaka i 32-godišnjaka pronađeni noževi i prijenosni radio prijemnik.

MJERE OPREZA ZA BBB-OVCA Zagrepčanin (29) priveden zbog nereda u Grčkoj, odluku o izručenju čekat će na slobodi ISTRAGA TRAJE Brat ubijenog Michalisa ogorčen na podršku BBB-ima od navijača PAO-a: Sram me što sam Grk...

Podsjetimo, upravo je kod tog stadiona 7. kolovoza ubijen navijač AEK-a Michalis Katsouris u sukobu u kojem su sudjelovali i Bad Blue Boysi. Uhićeni navijači Dinama razbacani su po grčkim zatvorima dok čekaju suđenje, a oni koji su uspjeli pobjeći i vratiti se u Hrvatsku u procesu su izručenja Grčkoj. 

Inače, prema dosadašnjim informacijama, ni jedan navijač AEK-a nije uhićen zbog tučnjave s hrvatskim državljanima, iako je nekoliko Bad Blue Boysa te večeri zadobilo ubodne rane hladnim oružje


 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • komentator991 30.09.2023.

    pili su kavu?

  • ante-portas 30.09.2023.

    po stoti put, huligani nisu navijaci.

  • ptica neznalica 30.09.2023.

    I onda je Milanović u krivu. Pitam se što radi premijer i vlada. Nije da BBB nisu krivi, ali ako su oni krivi, krivi su i grčki navijači.

Komentiraj...
Vidi sve komentare