To je to što me zanima!

Grci tvrde: PAOK želi Petkovića, ali Bruno traži preveliku plaću

Grčki bi klub, koji je izbacio Dinamo iz Konferencijske lige u osmini finala, rado doveo napadača "vatrenih", ali želi pregovarati i cjenkati se čak i oko odštete koja iznosi svega 2,5 milijuna eura!?
Vidi originalni članak

Za Brunu Petkovića (29) nismo dobili ni jednu ponudu, šapnuli su iz Dinama nakon što je istekao rok prema kojem ga klub nije mogao zadržati ako bilo tko ponudi dva milijuna eura odštete. I Bruno se, dakako, složi s tim. Sad se bliži i drugi rok, 15. srpnja, do kad je fiksna odšteta za prvog napadača 2,5 milijuna eura.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Interes iz Saudijske Arabije postoji, ali Petku se ondje ne ide. I nije mu prioritet napustiti Maksimir. Drugim riječima: čeka ponudu koja će zadovoljiti njegove ambicije. Sportske, a ne financijske. Što znači ugledan klub iz jake lige.

Je li to Grčka? Naime, prema pisanju grčkih medija, za Petkovića je zainteresiran PAOK, koji je izbacio Dinamo u osmini finala Konferencijske lige. Klub iz Soluna, prema tom izvoru, čak i nije spreman iskrcati 2,5 milijuna eura odštete nego bi se cjenkao s Dinamom, na što Velimir Zajec i njegovi ljudi ne pristaju niti imaju razloga pristati.

Drugi je problem Grcima Petkova plaća. Napadač "vatrenih" navodno traži dva milijuna eura godišnje, što mu PAOK ne bi dao.

Isti je klub htio vratiti i Josipa Mišića (30), koji im je poručio da se jave Dinamu, ali klubovi se nisu dogovorili i solunski se klub okrenuo drugim rješenjima na toj poziciji.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Palmanova 07.07.2024.

    nemoj u srbe petko,ostani u DINAMU

  • __Che__ 07.07.2024.

    ne trazi bruno nego iva 😁

  • freeshooter 07.07.2024.

    ...ma kakvi Grci, katastrofa, niti jedna Ponuda za Petka nemože biti dovoljno dobra... previše on nama znači, treba ostati uz neko povećanje plaće... niti njemu treba odlazak u lošiji klub, niti si Dinamo može dozvoliti odlazak najboljeg igrača i zamašnjaka igre... dakle, bez dvojbe, Petko ostaje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare