To je to što me zanima!

Gradonačelnik Solina: E moj Hajduče, promjene su nužne!

Kako sam nedavno komentirao da hrvatsko nogometno suđenje zahtjeva korjenite promjene tako danas mogu reći, da prikazanim do sad, ne samo radi rezultata, Hajduk ne izgleda dobro i uvjerljivo, napisao je Ninčević
Vidi originalni članak

Prije dva je tjedna prozvao Hrvatski nogometni savez te suce Marija Zebeca i Ivana Bebeka nakon što je Dinamo pobijedio Osijek (3-2) na Opus Areni, a gradonačelnik Solina i HDZ-ov zastupnik Dalibor Ninčević (52) dva se tjedna kasnije osvrnuo i na nedjeljni poraz Hajduka kod Gorice (2-1).

NAVIJA ZA HAJDUK HDZ-ov gradonačelnik Solina: Neviđeni lopovluk, sramite se! Najbolje da date Dinamu titulu

- E moj Hajduče... Ovakvom igrom i pristupom prema igri teško ćemo dalje, a još teže do vrha. Kako sam nedavno komentirao da hrvatsko nogometno suđenje zahtjeva korjenite promjene (i dalje pri tom stavu stojim) tako danas mogu reći, da prikazanim do sad, i to ne samo radi rezultata, Hajduk ne izgleda dobro i uvjerljivo. Prosipati bodove protiv Istre i Gorice, ne podcjenjujući te klubove, nema opravdanja - napisao je.

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak Gorica - Hajduk (2-1)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Prije dva je tjedna poručio 'najbolje da ukinete HNL i odmah dodijelite titulu Dinamu' i stao uz Hajduk s poznatom krilaticom 'kontra mraku, kontra sili', a sad je uz kritiku podržao klub s Poljuda.

- Prvenstvo se dobiva osvajajući bodove na 'malim' utakmicama. Promjene su nužne, nadam se da će vodstvo kluba vidjeti sve ovo što mi zaljubljenici u Hajduk vidimo vrlo jasno. I dalje u srcu jer naravno HŽV - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • učo74. 18.09.2023.

    Mandril neuki…

  • Kegla💪🏻 18.09.2023.

    Opet ovaj strucnjak hahaha svakakve spodobe se mogu oglasit u medijima

  • Prvi smo prvi sad 18.09.2023.

    Ko je ovaj klosar?

Komentiraj...
Vidi sve komentare