To je to što me zanima!

Golmanu Kiela prijeti čak i kraj karijere zbog ozljede

Andreas Palicka ozljedio se prije dva mjeseca, no situacija s puknućem bedrenog mišića nikako se ne popravlja. Situacija je doista prilično opasna
Vidi originalni članak

Obavještavamo javnost da smo potpisali Bruna Martinija, kao bomba je odjeknula vijest uoči ogleda Kiela i Zagreba u četvrtfinalu Lige prvaka. Francuskog golmana europski doprvaci su doveli jer nisu imali zamjenu za Thierryja Omeyera. A nisu je imali jer se ozljedio 22-godišnji Andreas Palicka. Na bedrenom mišiću nastale su čak dvije rupture i krenula je višemjesečna rehabilitacija. Dva mjeseca kasnije pomaka nema, Palicka je sve više zabrinut.
- Ako se baviš ovim poslom, ako si rukometni golman, savijanje i rastezanje mišića natkoljenice je nešto bez čega ne možeš. I zato je ovakva ozljeda za nas golmane posebno opasna - rekao je Palicka.
Kielov liječnik dr. Detlev Brandecker ne želi se baviti prognozama, kaže samo kako je pred Palickom šest mjeseci rehabilitacije. A švedski golman strahuje:
- Bojim se, kako ne. U najgorem slučaju bi i moja karijera mogla doći u pitanje...
Palicka je prije mjesec dana produžio ugovor s Kielom, no tada se još nije znalo da je ozljeda ovako ozbiljna. U Kielu je od početka ove sezone, valjda će biti još koju. U suprotnom bi izgubio i rukomet, jer Andreas Palicka je sjajan, vrhunski golman.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 21.04.2009.

    dobio je palic(k)om po nozi

Komentiraj...
Vidi sve komentare