To je to što me zanima!

VIDEO Hajduk - Fenerbahče 1-0: 'Bijeli' slavili golom Durdova, Mourinho morao smiriti Livaju

Hajduk je slavio u posljednjoj pripremnoj utakmici protiv Fenerbahčea golom mladog Brune Dudova. "Bijele" sada čekaju dva susreta kvalifikacija za Konferencijsku ligu
Vidi originalni članak

U pripremnom susretu igranom u Grazu pred 3.000 gledatelja, nogometaši Hajduka pobijedili su turskog doprvaka Fenerbahče sa 1-0. Pogodak odluke zabio je Bruno Durdov u 85. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bila je to četvrta pripremna utakmica Hajduka pod vodstvom novog trenera Gennara Gattusa te druga pobjeda nakon trijumfa protiv ukrajinskog Rukha iz Lavova (3-1). Protiv slovenskog Radomlja Splićani su upisali poraz (0-1), te remi s ukrajinskim Šahtarom (1-1)

Utakmica protiv Fenera kojeg vodi portugalski stručnjak Jose Mourinho bila je tvrda, prava natjecateljska. Susret je odlučio gol Durdova u 85. minuti.

Melnjak je ubacio s lijeve strane, Durdov primio loptu u kaznenom prostoru, okrenuo svog čuvara i pucao u bliži kut gola Ertugrula Cetina koji je u drugom poluvremenu zamijenio Dominika Livakovića.

Za turski sastav je do 79. minute igrao Edin Džeko kojeg se danima povezivalo s splitskim klubom, no sve je izglednije kako BiH reprezentativac neće preseliti u Hajduk.

Susret je obilježila i nervoza na terenu. Zaiskrilo je u 30. minuti između Marka Livaje i Alexandera Dijkua. Branič je nepotrebno i dugo vukao napadača Hajduka što se Splićaninu nije svijedlo. Počelo je naguravanje, a u teren je uletio i Jose Mourinho kako bi smirio situaciju. Epilog su bili žuti kartoni za Livaju i Dijkua.

Za Fener, koji je nastupio bez četvorica reprezentativaca s EURO-a, bila je druga pripremna utakmica nakon remija s Admirom (1-1).

Valjda istaknuti kako su navijači Hajduka napravili su sjajnu atmosferu na utakmicu u Grazu, a na stadionu su susret obilježili i s nekoliko baklji.

Idi na 24sata

Komentari 215

  • Plavi288 11.07.2024.

    Livaja,Antunovic i Durdov trebaju igrati i to ce biti to

  • Tomislav-81 10.07.2024.

    Levaja pre vise vaja pojeo jedva hoda a kamoli da trci😂😂😂😂

  • lucky edy 10.07.2024.

    Lako njemu kad su.lopte bile propisno napumpane.

Komentiraj...
Vidi sve komentare