To je to što me zanima!

Gigi Becali iz zatvora zabranio prodaju zvijezde svoje Steaue

Ne ide Vlad u Tottenham, nema transfera! Ja sam Gigi Becali i nisam ničiji rob. Do zime ga ne puštajte ni pod kakvim uvjetima, poručio je vlasnik Steaue iz zatvora
Vidi originalni članak

Vlasnik bukureštanske Steaue Gigi Becali dan i noć vezan je uz svoj klub. Ne miruje ni u zatvoru gdje služi trogodišnju kaznu zbog financijskih malverzacija, jer je svojim ljudima u klubu zabranio prodaju zvijezde Vlada Chirichesa (23) Tottenhamu. Kontroverznom gazdi u zatvoru nije uskraćeno da vodi klub.

- Ne ide Vlad u Tottenham, nema transfera! Ja sam Gigi Becali i nisam ničiji rob. Igramo važnu utakmicu Lige prvaka i do zime ga ne puštajte ni pod kakvim uvjetima - poručio je vlasnik Steaue iz zatvora, koji je iskoristio pravo jednog poziva dnevno.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • FilipKovac 03.08.2013.

    ja mislio da samo mi imamo Gazdu

  • jose14 03.08.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • anetisi 03.08.2013.

    pa jedino dinamo prodaje najvažnije igrače(manđukića) prije važnih europskih ispita..

Komentiraj...
Vidi sve komentare