To je to što me zanima!

Gerrarda sudac oslobodio optužbi za napad na DJ-a

Nogometaš Liverpoola Steven Gerrard oslobođen je optužbe za napad na DJ-a Marcusa McGeeja u jednome liverpulskom noćnom klubu...
Vidi originalni članak

Porota na Liverpulskom kraljevskom sudu odlučila je da 29-godišnji engleski reprezentativac nije kriv za incident koji se dogodio u prosincu prošle godine. Steven Gerrard je tijekom suđenja priznao da je udario McGeeja, ali je tvrdio da se to dogodilo u samoobrani. Kapetan “redsa” je razinu svoje pijanosti ocijenio sedmicom na ljestvici od jedan do deset, ali je utvrdio i da nije izgubio kontrolu.
Do incidenta je došlo kada je upravitelj kluba navodno dopustio Gerrardu da bira glazbu, ali McGee na to nije pristao. Došlo je do tučnjave u kojoj su sudjelovala i šestorica Gerrardovih prijatelja koji su svi priznali krivnju.
- Bio sam uvjeren da je Marcus krenuo prema meni kako bi me udario. Zato sam ja prvi podigao šake - objasnio je Gerrard zašto je udario McGeeja.
Nakon oslobađajuće presude, Liverpoolov veznjak je okupljenim novinarima rekao kako je sretan što će se sada u potpunosti moći koncentrirati na nogomet.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • _marin32_ 25.07.2009.

    http://hr.test-iq.com/#114704

  • user_38775 24.07.2009.

    ma pič\'\' engleska se spasila zato sto je poznat

  • tahuti 24.07.2009.

    uzečete titulu kad na k... nokat naraste.

Komentiraj...
Vidi sve komentare