To je to što me zanima!

Gazda Crvenog oktobra 2 dana trenirao, pa svladao Cedevitu

Gerasimenko je predsjednik ruskog kluba, a s 37 godina prvi je put u životu zaigrao u nekom europskom natjecanju. Protiv Cedevite je igrao pet minuta i 38 sekundi
Vidi originalni članak

Dmitri Gerasimenko protiv Cedevite odigrao je pet minuta i 38 sekundi, stigao je uhvatiti jedan skok, izgubiti jednu loptu i napraviti dva faula u pobjedi svojeg Crvenog oktobra. Ovo “svojeg” u njegovu se slučaju može shvatiti doslovno. Gerasimenko je, naime, predsjednik ruskog kluba, a s 37 godina prvi je put u životu zaigrao u nekom europskom natjecanju.

- S njim u igri napravili su nam seriju 9-0, jer on u njihovu sustavu u napadu može igrati, a mi smo propustili priliku da ga napadnemo na drugoj strani terena - rekao je Tomislav Zubčić, krilni centar Cedevite.

- Gerasimenko je skroz ‘unutra’, pripremao se s momčadi dva dana samo da može zaigrati. Malo je igrao, premalo da pokaže je li kvalitetan, ali vidjelo se da uživa u svakoj sekundi - dodao je Zubčić.

Ni najvažnijem čovjeku Cedevite nije problem spustiti se na parket, ali Emil Tedeschi drži se veteranskih turnira, pa u Eurokupu nije došlo do sudara njega i Gerasimenka. U svijetu košarke nije rijetkost da čelni ljudi u klubovima odluče pokazati što znaju u igri. Tony Parker iskoristio je pauzu zbog štrajka u NBA ligi kako bi u ASVEL-u, gdje je vlasnik kluba, igrao tri mjeseca za minimalac od tisuću i pol eura. Boksač Manny Pacquiao otišao je korak dalje, sam je sebe izabrao u prvom krugu drafta u filipinskoj košarkaškoj ligi, gdje je trener i igrač kluba Kia Sorento.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • drakula1985 13.02.2015.

    zato emil tedeschi trci danas po jarunu,,,,,priprema sem i on da zamjeni zupcicia

  • Luka123456 13.02.2015.

    Cedeviti kasnio 5 sati let kada su igrali u gostima pa su ih dobili 18!

  • Number23 13.02.2015.

    NAPOKON NEKI DOBAR CLANAK!!!Bravo igore

Komentiraj...
Vidi sve komentare