To je to što me zanima!

Gattuso u humanitarnoj akciji: Ako skupite toliko novca, nakon 20 godina promijenit ću imidž!

Bradata aukcija netipična je humanitarna akcija koja se održava po osmi put u kojoj muškarci doniraju svoje brkove ili brade, a akciju je podržao i Hajdukov trener Gennaro Gattuso
Vidi originalni članak

Krenule su prijave za ovogodišnju ​humanitarnu Bradatu aukciju, a prvi prijavljeni koji će obrijati bradu u dobrotvorne svrhe je legenda svjetskog nogometa i trener Hajduka Gennaro Gattuso.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

- Ponosan sam što sudjelujem u ovom izazovu jer je to jako važna humanitarna akcija. Dvadeset godina nisam obrijao bradu, ali u humanitarne svrhe ću to rado napraviti. Ali pazite, moramo skupiti bar 10.000 eura i brijem se - pozvao je Gattuso na donaciju za borbu protiv raka, što se jednostavno može učiniti u nekoliko klikova OVDJE.

Bradata aukcija netipična je humanitarna akcija koja se održava po osmi put u kojoj muškarci doniraju svoje brkove ili brade, a prikupljene donacije uplaćuju se lokalnim udrugama za borbu protiv raka.

Pokrenuta je u Splitu i do prošle godine je bila isključivo lokalna priča, no lani smo se proširili na istok Hrvatske, u Vinkovce, a ove godine pridružila se i Pula, rekao je Marko Sučić, suosnivač Bradate aukcije.

Bradata aukcija u Puli i Vinkovcima održava se zadnje subote u studenom, a u Splitu tjedan dana kasnije, 7. prosinca. Uz samu aukciju organizira se cijeli niz "bradatih" događaja kojima se na zabavan način podiže svijest o važnosti muškog zdravlja i preventivnih pregleda koji spašavaju živote.

Svaki događaj organiziran u sklopu Bradate vrijedan je dio mozaika koji nas gura korak bliže ka cilju da što veći broj muškaraca shvati vrijednost prevencije kod malignih oboljenja, kaže Sučić.

U skladu s time bit će organizirani besplatni pregledi s novim prijenosnim ultrazvukom, koji je Bradata aukcija donirala kako bi se pregled testisa mogao obaviti bilo kada i bilo gdje.

Od ove godine zainteresirani se mogu prijaviti putem nove web stranice OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • mars7 24.10.2024.

    nemamo poraza sve jaci hvala gattusso

  • UGODNI 24.10.2024.

    Svaka cast za Mistera❤️💙 Vidi se da ima veliko srce, a ekipa ce u svemu pronaci nesto negativno.

  • purgersirokibrijeg 24.10.2024.

    Od jučerašnjeg nastupa hajduka u EU nije to veliki iznos,sitnica za gstuza i klubić,ako imaju za mobitele,večere kod livaje,ovo je stvarno minimalno.Sad ćemo vidjeti te humanitarce ili da im Dinamo nešto uplati,jer nemaju za plaće,struju

Komentiraj...
Vidi sve komentare