To je to što me zanima!

Gattuso traži krilo za Hajduk, a 16-godišnjak mu je dokazao da zaslužuje priliku u prvoj postavi

Kombinirana postava Hajduka pobijedila je u Radomlju Ruh 3-1 a dva gola plod su Gattusovog inzistiranja na pritisku. Treći je zabio mladi Bruno Durdov iz kontra napada, nakon što je suparnika poslao "po ćevape"
Vidi originalni članak

Kombinirana momčad Hajduka pobijedila je na terenima sportskog centra Radomlje ukrajinski Ruh iz Lviva 3-1. Susret je započeo u 11:30 sati, odigran je po velikoj vrućini, no unatoč tome igrači koji su nastupili dali su svoj maksimum, pogotovo kad se uzme u obzir da je ovo predzadnji dan priprema i da su punio umora, jer sutra ih očekuje još jedan trening i generalka s Fenerbahčeom u Grazu prije povratka kući.  

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 11

  • dage 10.07.2024.

    ništa novo. Netko u Hajduku postigne gol u posve nevažnoj pripremnoj utakmici protiv anonimnog protivnika i medijska mašinerija ga proglašava genijem. Nikako da nauče na vlastitim greškama.

  • prof.dr.sc 09.07.2024.

    I dalje 0 novih igrača? Dosta dobra situacija

  • ptah 09.07.2024.

    vi znate kolko vam godina imaju najvažniji igrači? da su bliže lovrincu nego poljudu? da vam stariji navijači nemaju memoriju sjećanja proslave prvaka. da ulica vodi klub, da većinski vlasnik ne vodi brigu o svojem vlasništvu, već je pao pod pritiskom uličara? najbitnije je da taj klub nema nikakvih sportskih rezultata skoro 20 godina. ovo dovođenje staraca je uništavanje budućnosti kluba. pa i ronalda možete dovesti, pravog ronalda, uklopiti će se, s livajom će mjeriti opseg trbuha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare