To je to što me zanima!

Gattuso razgovarao s Bilićem, slijedi pomirba? Hajduk opet bez presice, ovaj put i bez riječi

Presica i dalje nema, pitanja se gomilaju, javnost zanima je li se nešto promijenilo u odnosima s Bilićem nakon razgovora, kakav suživot očekuje s Vitalijem... Jedino znamo da na Kup nisu krenula četiri asa
Vidi originalni članak

Nakon jutarnjeg treninga na Poljudu, momčad Hajduka otputovala je prema Grubišnom Polju, gdje ih sutra očekuje ogled 1. kola Kupa s četvrtoligašem Bilogorom 91. U ovakvim prilikama svi kojima je Hajduk na srcu vole se prisjetiti i pohvaliti činjenicom da njihovi ljubimci baš nikada u ovako ranoj fazi natjecanja nisu ispali.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

OSTAVKA ILI MIRENJE? Bilić i nadzornici vs. trener i igrači! Samo jedan čovjek može pokušati povezati popucale niti

Povijest pamti brojne utakmice koje je Hajduk dobivao na mišiće, poput primjerice Lipika, koji je vodio 3-1 na poluvremenu, ali je u drugom dijelu četverostruki strijelac Senijad Ibričić stvari vratio na svoje mjesto. Zatim Belišća i Biograda, kada su treneri morali uvoditi Marka Livaju kako bi spriječili senzaciju. Bilo je neugodno na gostovanjima kod Bojovnika iz Novog Golubovca, pa Podravine iz Ludbrega i Mladine, koje su Splićani svladani tek nakon produžetka, strepili su do samog kraja protiv Dilja iz Vinkovca, senjskog Nehaja, Grafičara iz Županje..., ali Hajduk baš nikad nikad nije posrnuo u ovoj fazi natjecanja, nije imao svoje Dugo Selo ili Naftaša iz Ivanić Grada kao Dinamo, Nedelišće, Grafičar, Segestu koji su izbacivali Rijeku, ili pak Zagoru iz Unešića, koja je izbacila Osijek.

IZNENADIO SE Englez slučajno snimio frku na Maksimiru: 'Tuku se, teren gori, bombe, ovo nisam nikad vidio!'

Vidjet ćemo kako će Hajduk sutra proći protiv Bilogore, prije svega u kakvom će sastavu i s koliko ozbiljnosti trener Gennaro Gattuso krenuti u utakmicu, no bez obzira na vjerojatno kombinirani i pomlađeni sastav, Hajduk je veliki favorit i sve osim uvjerljive pobjede i plasmana u nastavak natjecanja bilo bi veliko iznenađenje.

A i Gattuso, zbog svega što se događalo u posljednje vrijeme, mora držati maksimalnu ozbiljnost i ne dozvoliti iznenađenje. Gattuso je odlučio poštedjeti najjače aduta Marka Livaju, Filipa Krovinovića, Ivana Rakitića i Filipa Uremovića, koji nisu krenuli na put, kao ni Ismael Diallo, koji odrađuje kaznu zbog crvenog kartona u derbiju.

Vrijedi notirati kako smo i uoči ovog susreta ostali uskraćeni za mogućnost postavljanja pitanja treneru Hajduka, što nije neuobičajeno u ovoj fazi natjecanja za Kup, znali su iz Hajdukove službe za odnose s javnošću i ranije u ovoj fazi natjecanja preskočiti press konferencije i slati pripremljene izjave, ovoga puta ni to.

Ovo je ipak poseban trenutak koji zahtjeva i posebnu najavu i dodatna pitanja, ne nužno vezana uz samu utakmicu.

Podsjetimo, nije bilo najave derbija s Dinamom, sada opet Gattuso ne izlazi pred novinare uoči kup ogleda s Bilogorom 91, a nije da ga ne bismo imali što upitati. I to ne samo o planu igre i sastavu za Grubišno Polje, nego i o tome kako je momčad reagirala na posljednja događanja u klubu i smjenu sportskog direktora, na teške riječi koje su u međuvremenu razmijenjene. Ne manje o čemu je u međuvremenu razgovarao s predsjednikom Ivanom Bilićem i što su jedan drugom rekli, kao i najaktualnije: je li i o čemu razgovarao s novim sportskim direktorom Francoisom Vitalijem te kakav suživot očekuje s njim kao neposredno nadređenim. Vidi li u Francuzu suradnika s kojim može pokušati popraviti aktualnu situaciju...

SPORNI MODEL Sve zamke Hajdukovog sustava upravljanja. Kako ga izigravaju i zašto navijači traže promjene

Dosta je otvorenih pitanja na koja nema odgovora, Hajduk se, poput ježa u opasnosti, sklupčao i isukao bodlje te ostavio novinare bez mogućnosti postavljanja pitanja, što u konačnici znači i javnost bez službenih informacija. Povijest nas uči da ovakvi potezi nikad nisu dobro završili po one koji su ih naredili...

Idi na 24sata

Komentari 22

  • axl44 16.09.2024.

    nikoga me zanima taj mali smiješni propali klubić

  • škorpion1980 16.09.2024.

    Doznajemo.

  • škorpion1980 16.09.2024.

    Sad se grebe cesme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare