To je to što me zanima!

Gattuso je okupio hajdukovce i odmah prionuo radu: Livaja i društvo vježbali su u teretani...

Pojavilo se 30 igrača, Pukštas, Sigur i Trajkovski priključit će se pripremama 25. lipnja dok Josipu Brekalu i Laszlu Kleinheisleru ubrzo istječu posudbe te će se priključiti svojim matičnim klubovima
Vidi originalni članak

Dan nakon što se na press konferenciji predstavio javnosti, novi trener Gennaro Gattuso obavio je prozivku igrača Hajduka i odradio prvi trening, na kojem se pojavilo 30 igrača:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ŽDRIJEB DRUGOG PRETKOLA KL Hajduk protiv kluba s Farskih Otoka u Konferencijskoj ligi! Osijek putuje u Estoniju ili Litvu

Ivan Lučić, Lovre Kalinić, Toni Silić, Borna Buljan, Filip Uremović, Zvonimir Šarlija, Josip Elez, Ferro, Dominik Prpić, Marino Skelin, Dario Melnjak, Ismael Diallo, Šimun Hrgović, Fahd Moufi, Luka Hodak, Mihael Žaper, Filip Krovinović, Anthony Kalik, Yassine Benrahou, Luka Jurak, Madžid Šošić, Ivan Ćubelić, Marko Capan, Noa Skoko, Emir Sahiti, Leon Dajaku, Roko Brajković, Bruno Durdov, Marko Livaja, Mate Antunović.

Rokas Pukštas, Niko Sigur i Aleksandar Trajkovski priključit će se pripremama 25. lipnja dok Josipu Brekalu i Laszlu Kleinheisleru ubrzo istječu posudbe te će se priključit svojim matičnim klubovima. Hajdukovci su na Poljud stigli u osam sati te je dan započeo standardnim liječničkim pregledima te upoznavanjem novog stručnog stožera s igračima.

Trener Gattuso podijelio je igrače u dvije grupe, dok je jedna bila na liječničkim pregledima, druga grupa je odrađivala uvodna testiranja na pomoćnom terenu Poljuda. U popodnevnim satima slijedi novi trening, a u sljedećim danima će raditi u spomenutom ritmu, po dva treninga dnevno. Hajdukovci su prvi put vježbali u novoj opremi.

TRENER JE STIGAO, ŠTO DALJE? Gattuso već traži kuću za obitelj i dva psa, a prije dolaska čuo se s Perišićem, ali i s Livajom...

Podsjetimo, Hajduk će uvodni dio priprema odraditi u Splitu, na Poljudu, u svom će domu boraviti sve do kraja lipnja kada sele na Bled, gdje će boraviti do 10. srpnja i u tom razdoblju odraditi četiri prijateljska ogleda s Kalcer Radomljem, zatim s ukrajinskim Šahtarom, ukrajinskim Ruhom iz Lavova te na koncu s turskim Fenerbahčeom.

Raspored pripremnih utakmica:

  • Radomlje - Hajduk (3. srpnja)
  • Šahtar - Hajduk (6. srpnja)
  • Ruh Lavov - Hajduk (9. srpnja)
  • Fenerbahče - Hajduk (10. srpnja)

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Dalmatinac1911th 20.06.2024.

    Hari Vukas je bolji trener od Gennara Gattusa

  • MONZA 20.06.2024.

    Moramo biti fer i priznati da je Ajdug maleni provincijski klubić šta je je 💪💪🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • spremniunikatno 19.06.2024.

    ni 3. kola neće izdržati

Komentiraj...
Vidi sve komentare