To je to što me zanima!

Gattuso na Bled vodi kapetana U-17 reprezentacije. Jarni: To mu je velika prilika za dokazivanje

Skelin je stoper, kapetan U-17 reprezentacije koju je vodio Robert Jarni i standardan član juniorske momčadi Hajduka, koji je od vodstva Akademije procijenjen kao potencijal i projekt u koji se isplati ulagati.
Vidi originalni članak

Gennaro Gattuso poveo je 30 igrača na središnji dio priprema koje će Hajduk provesti u slovenskom Bledu. Na popisu su Lovre Kalinić, Ivan Lučić, Borna Buljan, Toni Silić, Fahd Moufi, Niko Sigur, Niko Đolonga, Dominik Prpić, Josip Elez, Marino Skelin, Filip Uremović, Zvonimir Šarlija, Dario Melnjak, Ismael Diallo, Šimun Hrgović, Filip Krovinović, Marko Capan, Anthony Kalik, Ante Kavelj, Luka Jurak, Rokas Pukštas, Noa Skoko, Ivan Ćubelić, Emir Sahiti, Roko Brajković, Bruno Durdov, Madžid Šošić, Aleksandar Trajkovski, Mate Antunović i Marko Livaja, a od manje poznatih imena na popisu se našao mladi reprezentativac Marino Skelin.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

SLAVLJE U ZAVRŠNICI Hajduk - Posušje 1-0: Junior je bijelima donio pobjedu protiv petoplasiranog kluba bh. lige

Skelin je stoper, kapetan U-17 reprezentacije koju je vodio Robert Jarni i standardan član juniorske momčadi Hajduka, koji je od vodstva Akademije procijenjen kao potencijal i projekt u koji se isplati ulagati. Interes za njega pokazivala je ranije Rijeka i neki klubovi iz inozemstva, no Hajduk ga je odlučio zadržati i sada mu je Gattuso dao priliku da trenira s prvom momčadi. I da se pokuša nametnuti...

- Marino je potencijal kao takav je pozivan u reprezentaciju ali mu je nedostajalo kontinuiteta u klubu pa je neke akcije preskočio. Hajduk je uvijek imao praksu voditi tri – četiri mlada igrača za koje procjenjuju da su perspektivni na pripreme i to je dobra praksa. Mladi mogu učiti uz starije, imaju priliku pokazati se i nametnuti – kaže nam izbornik Robert Jarni.

NAVIJAČI U DELIRIJU Džeko i Raketa sve dogovorili s Hajdukom, čeka se samo jedno!

I kako to obično biva, kad se nekome otvore vrata, drugome se zatvore, pa su tako van popisa ostali Jurić Petrašilo, Vrcić, Arković... i još nekolicina mlađih igrača na koje Hajduk trenutno ne računa i pokušat će riješiti njihove statuse kroz posudbe ili im dati odriješene ruke da pronađu nove sredine. Za Petrašila navodno postoji interes nekih klubova iz Poljske, za Vrcića iz BiH... Na popisu nema ni Karla Silića, koji je raskinuo posudbu u kazahstanskom Ordabasyju i trenira s Diósgyõrom, gdje je proveo prvi dio prošle sezone, i za očekivati je da tamo i ostane.

Prema očekivanjima među putnicima ni nema trojca Ferro, Benrahou i Dajaku, kojima je sportski direktor Kalinić najavio kako klub na njih ne računa i dao im priliku da na vrijeme pronađu nove sredine u kojima će nastaviti karijeru. Oni će i dalje trenirati s Hajdukovim trenerima, ali ne na Bledu, nego u Splitu i Stobreču.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • mars7 01.07.2024.

    Gatusso kralj

  • putoholicar 01.07.2024.

    17/30 su mladi igraci bas,napokon da domaca djeca dobivaju sansu.

  • Jopazg 01.07.2024.

    Udarna vijest! Daj nam Gabelicu jos koji clanak! U kojim kopackama treniraju a u kojim igraju?😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare