To je to što me zanima!

Gattuso: 'Moramo pomoći ljudima u BiH, ostali su bez članova obitelji. Molim vas...'

Trener Hajduka podržao je inicijativu Pomozi.ba preko koje je aktiviran humanitarni broj putem kojeg se može donirati novac stanovništvu pogođenom poplavama
Vidi originalni članak

Na terenu je čvrste ruke i gotovo uvijek namrgođen. Često ćete ga vidjeti kako skače uz klupu i dere se na igrače. Želi da ga se sluša i poštuje disciplina. No, to je samo jedna njegova strana, druga je daleko emotivnija. Gennaro Gattuso ne libi se očinski pristupiti igračima Hajduka, zagrliti ih, poljubiti i pohvaliti ih, a sada je pokazao da se u njemu krije empatična i humanitarna crta.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prošlog tjedna razorne poplave pogodile su BiH. Uništene su brojne kuće na području Jablanice, a nažalost, broj ljudskih žrtava popeo se na 21. Cijela regija se ujedinila i šalje pomoć unesrećenima, a njima se pridružio i Gattuso koji je pozvao sve koji mogu da doniraju. Gospodska gesta trenera splitskog kluba.

- Pozdrav svima, ovdje trener Gattuso. Želim uputiti apel povodom tragedije koja se dogodila u Bosni. Molim vas da pomognete unesrećenima i da pošaljete poruku pružajući pomoć svima koji su u nevolji pozivom na broj 17039. Molim vas, računam na vas. Moramo pomoći ljudima koji su izgubili članove obitelji i imovinu i kojima je sada jako teško. Veliki zagrljaj svima. Budite jaki - rekao je trener Hajduka.

Podržao je inicijativu Pomozi.ba preko koje je aktiviran humanitarni broj putem kojeg se može donirati novac stanovništvu pogođenom poplavama. 
 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • purgersirokibrijeg 09.10.2024.

    Hajduk će uplatiti 1000 FRITULA jer nema što drugo

  • ivan5197 09.10.2024.

    Gattusa za izbornika

  • KešićIsBack 09.10.2024.

    Živci na Maximumu cijeli život.. ali prije svega ljudina 💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare