To je to što me zanima!

Fury razbjesnio Ukrajince nakon izjave o ratu: Kakav si ti jadan luzer, razbio ti je glavu u ringu

Dva suca bodovala su borbu 115:113 i 114:113 u korist Usika, dok je jedan sudac bodovao 114:113 u Furyjevu korist. Britancu je ovo prvi poraz u karijeri, a njegova izjava nakon borbe razljutila je Ukrajince
Vidi originalni članak

Oleksandr Usik u fantastičnoj borbi stoljeća bio je bolji od Tysona Furyja i slavio nakon podjeljene sudačke odluke. Prijelomni trenutak meča dogodio se u devetoj rundi kada je zvono spasilo Furyja od nokdauna. Boksači su se izmjenjivali u dominaciji, ali na kraju je više rundi otišlo na stranu Usika koji je nakon 25 godina ujedinio sve naslove i postao apsolutni boksački prvak. Fury je odmah zatražio revanš što je i dobio.

Dva suca bodovala su borbu 115:113 i 114:113 u korist Usika, dok je jedan sudac bodovao 114:113 u Furyjevu korist. Britancu je ovo prvi poraz u karijeri, a njegova izjava nakon borbe razljutila je Ukrajince.

DOBRO SE PROVEO Prije tri godine Usik je bio u Zadru: Hello Tornado! Grad je čist i uredan, a ljudi susretljivi

- Mislim da sam ja pobjednik ove borbe. On je dobio nekoliko rundi, ali ja sam ih dobio više. No, njegova zemlja je u ratu pa su stali na njegovu stranu i dali mu pobjedu. Ovo je bila jedna od najlošijih odluka u povijesti boksa - rekao je Fury.

Ljubitelji boksa i stručnjaci smatraju da je Usik zasluženo pobijedio i da je ova izjava Britanca nepotrebna. Ona je jako naljutila Ukrajince koji su na društvenim mrežama opleli po Furyju.

PRILIKA ZA FIĆU Hrgović za dva tjedna ima šansu postati svjetski prvak, a onda ga čeka spektakl protiv Joshue

"Usik je trebao biti proglašen pobjednikom već u devetoj rundi. Kanonadom udaraca tada učinio je da Furyju klecaju koljena. Zato je dobio, a ne zato što je iz zemlje u ratu", "Fury, zbog ovakve izjave si kukavica.", "Kakav užasan gubitnik!", "Ne, nije pobijedio jer je Ukrajinac, nego jer te je razbio u ringu. Prihvati poraz kao muškarac.", "Fury je očito zaboravio da i u porazu moraš biti velik, a očito se ne sjeća ni da je teturao ringom poput Bambija dok ga je Usik razbijao. Spasili su ga zvono i sudac. Kakav jadan luzer..."

Ovo su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Sport10 20.05.2024.

    ,los gubitnik,nesportski o britanca,Usyk zasluzeno pobjedio,cestitke

  • Hvala bogu jer sam ateist 19.05.2024.

    Ukrajina je ruska Krajina i imala je istu svrhu kao i hrvatska Krajina a to je da u utvrđenim vojnim centrima ima vojsku i oružje za odbranu od turskih osvajačkih i pljačkaških pohoda i brani državu od islama. Ukrajina kao socijalistička republika u sastavi sovjetskog saveza je izmišljotina koja se razvijala u glavama ruskih predsjednika od doba Lenjina preko Hrušćova na ovamo on je da bi se ulizao vlastitoj ženi koja je bila Ukrajinka Ukrajini dodao oduvijek Ruski Krim. Ukrajina je sastavni dio Rusije i svaki djelić Ukrajine je Rusija. Ukrajina je Ideja i kako je nastala tako će i nestati.

  • David11111 19.05.2024.

    Pa taj usik je ko zec se plašio na svaki cim najlosija borba najslabiji tempo u zadnjih 30 god di je to od nekadasnjeg boksa nikad nisam vidio 2 boksaca u vecem strahu od udaraca od ove dvije p.trebali bi obojica ic šivat ili tak nesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare