To je to što me zanima!

Frankfurt preko Stuttgarta do finala kupa, Sosa dobio crveni

Zanimljivo je navesti da je dan ranije pocrvenio također hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol, ali to njegov Leipzig, koji se plasirao u finale, nije skupo platio
Vidi originalni članak

U finalu DFB Pokala će igrati nogometaši Leipziga i Eintrachta, klub iz Frankfurta je na polufinalnom gostovanju slavio kod Stuttgarta s 3-2. 

POGLEDAJTE VIDEO Sosa izazvao delirij: Popeo se na tribine pa poveo pjesmu

Domaćin je poveo u 19. minuti golom Portugalca Tiaga Tomasa, ali su gosti u nastavku polufinala sve okrenuli. Prvo je Francuz Ndicka u 51. izjednačio, dok je Japanac Kamada samo četiri minute kasnije zabio za 2-1 Eintrachta.

U 77. minuti Kolo Muani je bio miran i precizan s bijele točke za 3-1 Eintrachta, dok se mala nada za Stuttgart pojavila u 83. minuti kada je Millot smanjio na 2-3.

No, domaći sastav je novi udarac doživio u 85. minuti i zadao mu ga je njegov igrač. Hrvatski reprezentativac Borna Sosa je u 80. i 85. zaradio žute kartone te s igračem manje Stuttgart nije uspio doći do izjednačenja i produžetaka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • GeneralPraljakUskoplje V 04.05.2023.

    Neznam koliko glup moraš biti da dobiješ ovako crveni … prvi zuti dobio nakon napucavanja lopte , drugi dobio kratko nakon sto su dali 2. gol i vratili se u tekmu , lošij trenutak nije mogao izabrati

Komentiraj...
Vidi sve komentare