To je to što me zanima!

Francuzi usred Eura igraju novu prijateljsku. Nastupa i Mbappe

Francuska je već nakon prvog kola odigrala protiv U-21 momčadi Paderborna koju je pobijedila 7-0, a u subotu će tijekom dana odigrati drugi susret s istom momčadi
Vidi originalni članak

Francuska nogometna reprezentacija jedva je pobijedila Austriju 1-0 u prvom pa remizirala s Nizozemskom 0-0 u drugom kolu skupine D. Francuzi su, kao i obično, jedni od glavnih favorita za naslov prvaka, no ono što ih izdvaja od ostatka reprezentacija je što često igraju prijateljske utakmice.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Vatrenih uoči Italije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ne, ne uobičajene pripremne uoči velikog natjecanja. Nego prijateljske utakmice usred Europskog prvenstva! Francuska je već nakon prvog kola odigrala protiv U-21 momčadi Paderborna koju je pobijedila 7-0, a u subotu će tijekom dana odigrati drugi susret s istom momčadi.

Mbappé igra s maskom

To je zanimljiv pristup izbornika Didiera Deschampsa, koji na ovaj način daje priliku igračima iz drugog plana, igračima s manjom minutažom ili onima koji uopće nisu nastupili. Isto tako ih drži u formi i "zapeta kao puške" u slučaju da mu zatrebaju u kasnijoj fazi natjecanja.

Priliku u nedjelu dobit će i najveća zvijezda francuske reprezentacije Kylian Mbappé. Novi igrač Real Madrida susret protiv Poljske završio je slomljenog nosa zbog čega će ostatak Eura morati nositi zaštitnu masku. Protiv Nizozemske nije igrao.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • novinar@24h 22.06.2024.

    Susret protiv Poljske je zavrsio slomljenog nosa???!!!!! Kad su igrali oni to???

Komentiraj...
Vidi sve komentare