To je to što me zanima!

Francuski stoper iz Lokerena dolazi u Dinamo već u siječnju

Jeremy Taravel (26) skoro je cijelu karijeru proveo u Belgiji. Bio je prvi izbor Zorana Mamića kao pojačanje na stoperskoj poziciji. U Dinamo bi trebao doći u siječnju
Vidi originalni članak

Sve je dogovoreno, 99 posto posla je odrađeno, ostaju samo sitnice, potvrdio je izvor blizak Dinamu. Francuz Jeremy Taravel u siječnju će postati novi stoper “modrih”.

Taravel dolazi iz belgijskog Lokerena, u kojem igra bivši hajdukovac Ivan Leko. Ugovor mu istječe tek u lipnju 2016., pa će Dinamo morati platiti odštetu, vjerojatno nešto više od milijun eura, čime bi 26-godišnjak postao najskuplje ovosezonsko pojačanje “modrih”.

Ljevonogi francuski stoper seniorsku karijeru započeo je u drugoj momčadi Lillea, zatim je igrao u belgijskom Waregemu, a od 2010. je u Lokerenu, za koji je od tada odigrao 168 utakmica i zabio 15 golova. Visok je 188 cm i kao takav čest je gost protivničkog šesnaesterca pri prekidima.

Odradi li Dinamo i onih preostalih jedan posto posla, Zoran Mamić bit će zadovoljan jer je Taravel bio njegov prvi izbor u potrazi za novim stoperom. Osim njega, “modri” žele i novoga golmana te veznjaka koji će zamijeniti Sammira.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • strmi007 12.12.2013.

    To je u redu

  • lisabon 12.12.2013.

    DrVK lupetas gluposti.Sta znaci ubije ih stanje u HNSu?Sta to HNS radi lose?Repka ti je u Brazilu,do ove godine bili smo medju 10 najboljih reprezentacija svijeta ,a bili smo i treci na UEFA ljestvici.Jel HNS kriv sta klubovi nemaju para?Jel HNS kriv sta Hajduk jos igra prvu ligu a nije u 4-toj,a trebao bi.Jel HNS kriv sta Dinamo 8 godina zaredom igra u Evropi?I da te podsjetim,da je igracu koji dolazi u npr.Dinamo,vazno da zna da ce igrati u Evropi i da ce dobivati redovno placu.A to sta ti i tebi slicni misle da njega brine posjecenost tribina,to sigurno nije vazno.Iako bi ti tako htio.

  • Pirja 11.12.2013.

    bolje da nađu beka umjesto pivarića

Komentiraj...
Vidi sve komentare