To je to što me zanima!

Francuska se provlači kroz Euro, a on tvrdi: 'Ako vam se ne sviđa kako igramo, to je vaš problem'

Ousmane Dembele odgovorio je na kritike koje Francuska dobiva na Euru u Njemačkoj. "Tricolori" su ušli u polufinale bez da su zabili pogodak iz igre što je nevjerojatan podatak
Vidi originalni članak

Francuska nogometna reprezentacija plasirala se u polufinale po četvrti put na posljednjih pet velikih turnira, međutim ne stišavaju se kritike na igru "tricolora". Francuska je na posljednja dva Svjetska prvenstva osvojila zlato (2018) i srebro (2022) osvojila je i srebro na euru 2016. dok je na posljednjem EP-u ispala u osmini finala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U Njemačkoj je ponovo dohvatila polufinale u kojem će u utorak u Munchenu igrati protiv Španjolske. Francuska se do polufinala u Njemačkoj plasirala postigavši u pet susreta tek tri gola pri čemu je Kylan Mbappe zabio iz jedanaesterca, uz dva autogola.

Protiv Austrije su slavili 1-0 autogolom Maxa Webera, s Nizozemskom su odigrali 0-0, a protiv Poljske 1-1 uz Mbappeov pogodak s bijele točke. U osmini finala protiv Belgije je presudio autogol Jana Vertonghena, dok je četvrtfinalni ogled protiv Portugala završio bez golova, a "les bluesi" su bili bolji nakon izvođenja jedanaesteraca

PAD RENKINGA 'Vatreni' su nakon dvije godine ispali iz Top 10 Fifine ljestvice. Evo gdje će završiti nakon Eura

- Ako vam se ne sviđa kako igramo, to je vaš problem - poručio je francuski napadal Ousmane Dembele koji smatra kako nije sve tako negativno.

- Stvaramo šanse, ali ih ne možemo realizirati. To je ono pozitivno - dodao je.

Idući francuski protivnik je Španjolska koja je na putu do polufinala upisala četiri pobjede unutar 90 minuta, te jednu nakon produžetaka uz 11-2 razliku pogodaka.

KAO KAZALJKE NA SATU Što je ruka, što nije? Španjolci objavili grafiku koja objašnjava pravila. I izaziva brojne upitnike

- Španjolska je najbolja momčad, bez sumnje. Momčadi Luisa de la Fuentea treba čestitati, a mi ćemo se boriti kao i uvijek - poručio je francuski strateg Didier Deschamps.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Makeba 10.07.2024.

    mrs

  • Makeba 10.07.2024.

    mrs

  • 09.07.2024.

    Pomaže njima FIFA i UEFA ne moraju se oni brinuti pobjednik se zna prije nego je utakmica odigrana 👈

Komentiraj...
Vidi sve komentare