To je to što me zanima!

FOTO Veliki neredi u Bugarskoj! Huligani bacali bombe, policija uzvratila vodenim topovima

Kap koja je prelila čašu i razbjesnila navijače je odluka saveza da se utakmica protiv Mađarske igra pred praznim tribinama nacionalnog stadiona u glavnom gradu
Vidi originalni članak

Mađarska je remijem protiv Bugarske osigurala plasman na Europsko prvenstvo. Utakmica je završila 2-2, a Mađarima je bio dovoljan bod da se plasiraju na europsku smotru u Njemačkoj. Prije utakmice u velikim je neredima sudjelovalo više stotina bugarskih huligana.

Novinite.com piše kako su navijači Bugarske prosvjedovali su tražeći ostavku predsjednika saveza Borislava Mihailova. Nekoliko minuta prije početka utakmice huligani su počeli bacati improvizirane bombe, kamenje i plastične boce na policiju. Nakon što su zapalili kante za smeće, policija je odgovorila vodenim topovima. Mediji su izvijestili da je nekoliko prosvjednika ozlijeđeno.

Kap koja je prelila čašu i razbjesnila navijače, čiji je bijes tinjao već duže vrijeme, bila je odluka saveza da se utakmica protiv Mađarske igra pred praznim tribinama nacionalnog stadiona u glavnom gradu.

DESETI SUDIONIK Bugarska umalo pogurala Crnu Goru, Mađarska se spasila u 97. i osigurala vizu za Euro 2024! PIŠE: SNJEŽANA KRNETIĆ Svjedočimo osudi huliganizma, ali ne i pravičnom kažnjavanju

Oko 1600 policajaca u opremi za razbijanje nereda poslano je da osiguraju područje oko praznog stadiona u središtu Sofije. Nakon više do 20 minuta sukoba, policija je otjerala huligane u uske uličice kako bi smirila nerede.


 
Idi na 24sata

Komentari 3

  • kp 16.11.2023.

    Ma to je ok nije ZG-ili Hrvatska svi drugi smiju praviti sranja.Unazad mj.dana Turska,Grčka,Fracunska ali nema veze to se negleda fujj.Uefa-govna mafijaška.

  • bjeli86 16.11.2023.

    Tiranija

Komentiraj...
Vidi sve komentare