To je to što me zanima!

FOTO Utrenirani Perišić pokazao mišiće i 'raspametio' Splićane

Nakon što je prošle sezone odigrao samo osam utakmica za Hajduk, hrvatski reprezentativac bi u novu trebao ući potpuno zdrav i oporavljen od teške ozljede križnih ligamenata koju je zadobio u Tottenhamu
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Ivan Perišić (35) priprema se za novu sezonu s Hajdukom, a koliko je u dobrom formi, pokazao je na društvenim mrežama. Navijači splitskog kluba željno iščekuju početak sezone, a Perišić je na svom Instagram storyju pokazao koliko ozbiljno i predano radi na sebi. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz sliku je stavio i hashtag "season19", što znači da će ovo biti 19. sezona u nogometnoj karijeri. Perišić se kroz karijeru istaknuo po svojoj profesionalnosti i predanom radu, pa tako i u poznim igračkim godinama pokazuje koliko je posvećen treningu. Od sutra će se priključiti momčadi Hajduka na pripremama, a za dva tjedna Splićane čeka prva službena utakmica u sezoni. 

Podsjetimo, Perišić je potpisao ugovor s Hajdukom do 30. lipnja 2025., ali uz mogućnost odlaska iza 29. kolovoza ove godine za "samo" 200 tisuća eura. Navijači splitskih "bilih" sigurno bi htjeli da takva igračka klasa ostane u klubu i da pokuša osvojiti naslov prvaka. 

OSTAJE U KLUBU? Perišić potpisao novi ugovor s Hajdukom! Ali, ima jedna caka koja se neće dopasti navijačima

Prošle je sezone Perišić odigrao osam utakmica za Hajduk i zabio jedan gol, ali u novu sezonu trebao bi ući potpuno spreman i oporavljen od teške ozljede križnih ligamenata koju je zadobio u Tottenhamu u rujnu 2023. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Palmanova 11.07.2024.

    Jer postoji rijec utrenirani?nekad se pisalo istrenirani

  • Tomislav-81 11.07.2024.

    Pero vrijeme je i tebi za Penziju

  • dadooštri 11.07.2024.

    Varko penalaja ima bolje mišiće

Komentiraj...
Vidi sve komentare