To je to što me zanima!

FOTO Sramotni grafiti osvanuli kraj Brekalove kuće u Zagrebu: 'Judo, prisjest će ti izdaja!'

Dijete Dinama stiglo je u Hajduk, što nekim navijačima nije najbolje sjelo pa su ostavili vulgarne natpise u Maksimiru. No nije Brekalo kriv što nije završio u matičnom klubu, već uprava
Vidi originalni članak

Josip Brekalo (25) u ponedjeljak će i službeno postati nogometaš Hajduka na posudbi iz Fiorentine do kraja sezone. Hrvatski reprezentativac još je u srijedu bio na koračić od potpisa za Dinamo, čekao je zeleno svjetlo za let iz Firence U Zagreb, a u nedjelju ga je ovacijama pozdravilo 33.000 navijača Hajduka.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je Poljud dočekao Perišića i Brekala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok je u Splitu postao iznenadni junak, dio navijača Dinama smatra ga izajnikom. U nedjelju su se tako kraj Brekalove obiteljske kuće u Maksimiru pojavili grafiti vulgarnog i neprimjerenog sadržaja. Snimio ih je čitatelj tportala:

"Brekalo, judo, prisjest će ti izdaja!", "Brekalo judo", ispisano je na zidovima.

Transferi bivših igrača Dinama u Hajduk i obrnuto nisu toliko rijetki, bilo ih je desetak u 32-godišnjoj povijesti lige i razumljivo je da je pristalicama "modrih" teško kad igrača koji je ponikao u njihovu klubu vide u dresu najvećeg rivala.

No Brekalo nije taj koji je krivac za propali prelazak u Dinamo, on je želio doći u Maksimir i pomoći momčadi u borbi za naslov, ali ga je uprava izigrala stopiravši posao u zadnji tren, dok je čekao let za Zagreb. Želio je igrati i naći klub u kojem će zaslužiti mjesto u reprezentaciji za Europsko prvenstvo, a Hajduk je izrazio veliku želju da ga dovede.

Još nije sigurno hoće li Brekalo gostovati u Maksimiru kao igrač Hajduka jer Dinamo do kraja sezone u HNL-u neće ugostiti "bile". To će biti moguće samo ako ih spoji ždrijeb u polufinalu Kupa, koji tek trebaju izboriti (Dinamo dočekuje Goricu, a Hajduk Varaždin). Ako dođe do toga, možda će prevladati razum kod pravih navijača "modrih" i ne ponove se scene kakve je 2005. proživljavao Niko Kranjčar.

Idi na 24sata

Komentari 298

  • Chelavi Peder 30.01.2024.

    A bože dragi pa kaj ljudima smeta? Živimo u državi i društvu gdje svako krade svakoga. Drukeri na sve strane. A nekome smeta nekakav nogometaš. Svašta

  • be yourself 30.01.2024.

    Izdajnik je htio lakšim putem doći do titule prvaka a ne da mora gurat klub s 3. pozicije na 1. ali neće se usrećiti.

  • Ivica sk 30.01.2024.

    Nemojte nas ljutit kupit cemo pola poljuda da nasi navijace ne.moraju.placati ulaz.. Dinamo ima para samo sta lopovi sa parama barataju. Dinamo ima para da pokupuje sve najbolje igrace iz svakog kluba u Hnlu. A recite da nije tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare