To je to što me zanima!

FOTO Prepoznajete li ga? Igrao za najveće klubove, osvojio je SP. Objavio je sliku iz rudnika

Više nitko ne želi raditi, svi žele biti zvijezde na društvenim mrežama. Zato sve više pekara propada, jer se ljudima ne da zasukati rukave i probuditi rano ujutro, rekao je jednom prilikom
Vidi originalni članak

Lukasa Podolskog (39) pamtimo po munjevitoj ljevici koja je probijala mreže diljem Europe. S Njemačkom je osvojio Svjetsko prvenstvo, stvorio ga je Köln, igrao je za Bayern, Arsenal, Inter, Galatasaray. 

Prije četiri godine vratio se korijenima i zaigrao za poljskog prvoligaša Gornik Zabrze, ali prije nekoliko dana otišao je u mirovinu. Kopačke o klin okačio je u dresu Kölna, kluba koji ga je lansirao u orbitu. 

Legendarni njemački nogometaš sada ima priliku u potpunosti posvetiti se ugostiteljskom biznisu i restoranima u kojima je kebab glavni specijalitet, a sada je ušao u rudnik. Doslovno. Posjetio je rudnik u poljskim Bielszowicama.

- Bog vas blagoslovio, nikad nemojte zaboraviti odakle ste - napisao je Podolski koji se rodio u 20 km udaljenim Gliwicama.

Njegova objava izazvala je divljenje na društvenim mrežama.

- Ronaldo, Messi i Vinicius ne bi tako nešto napravili. 

Podolski je u karijeri zaradio više od 200 milijuna eura igrajući za klubove iz same elite, a taj novac uložio je u biznis koji fenomenalno napreduje. Sebe i obitelj je osigurao, a često izjavama i ovakvim objavama pokušava dati do znanja mladima da nije sramota raditi bilo koji posao. Jer jednostavno, ne mogu svi biti nogometaši i zarađivati milijune. 

- Više nitko ne želi raditi, svi žele biti zvijezde na društvenim mrežama. Zato sve više pekara propada, jer se ljudima ne da zasukati rukave i probuditi rano ujutro - kazao je on jednom prilikom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • izsvemira 18.10.2024.

    lik koji ako ne brojimo napucavanje lopte ima 0 radnog staza govori kako ljudi danas ne zele zavuc rukave i radit. nema nista gore nego kada ovakvi pricaju o radu.

  • moj selfi na avataru 18.10.2024.

    Iz Kragujevca

  • ajkula69 18.10.2024.

    baš ima lijepo slovo na zaštitnoj opremi glave , veličina od reklame za lijepši vikend !

Komentiraj...
Vidi sve komentare