To je to što me zanima!

FOTO Petković ispred Boysa s natpisom 'sjever uz odsutne'

Za pretpostaviti je da se ta poruka odnosi i na navijače Dinama razbacane po grčkim zatvorima
Vidi originalni članak

Luka Ivanušec, Josip Šutalo i Dominik Livaković napustili Dinamo, no prema svemu sudeći Bruno Petković bi trebao ostati. Kao novi kapetan i vođa "modrih".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski prvak nema zamjenu za Petka, takvog igrača jednostavno nema na tržištu. Takva lakoća, elegancija... Nema puno nogometaša na svijetu ono što posjeduje Bruno Petković. 

'LJUBAV JE LJUBAV' VIDEO Djed na rubu suza gleda trening Dinama: Volim ga kao sinove. Žena pita što mi to treba GALERIJA Fantastične scene s treninga Dinama: Orilo se s tribina, a megafon završio kod Jakirovića

Dinamo je u utorak odradio trening na Hitrec-Kacijanu pred 2000 Bad Blue Boysa koji su došli pružiti podršku svojim miljenicima pred odlazak u Prag na uzvratni okršaj play-offa Lige prvaka. A otišla je podrška i u suprotnom smjeru.

Naime, Petković na zajedničkoj fotografiji igrača i Boysa drži majicu s natpisom "Sjever uz odsutne", parolom koja je na Maksimiru prisutna još od "crnih lista" u vrijeme vladavine Zdravka Mamića.

Za pretpostaviti je da se ta poruka odnosi i na navijače Dinama razbacane po grčkim zatvorima zbog svoje uloge u neredima u kojima je život izgubio 29-godišnji navijač AEK-a Michalis Katsouris.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • majli 30.08.2023.

    Zar se moralo dogoditi da bi vi shvatili. 😁🤔

  • zera 30.08.2023.

    Inteligencija na nivou.

  • Palmanova 30.08.2023.

    Mars7 na aparatima

Komentiraj...
Vidi sve komentare