To je to što me zanima!

FOTO Nikola Karabatić odmara u Trogiru. Uživa u hrvatskoj obali

Karabatić se odlučio odmarati u Hrvatskoj odakle mu je otac. Majka Radmila je iz Srbije, a s Karabatićevim ocem upoznala se dok je on igrao u Nišu
Vidi originalni članak

Nikola Karabatić polako ulazi u posljednje godine svoje karijere. Legendarni francuski reprezentativac ponovno nije uspio sa svojim PSG-om doći do prvog naslova prvaka Europe. Iako je za moćne Francuze sve osim naslova prvaka neuspjeh, Karabatić se odlučio dobro odmoriti nakon sezone. I to u Hrvatskoj.

NOVI PORAZ Juniori izgubili od Portugala. Čeka ih borba za sedmo mjesto

Njegov pokojni otac Branko je iz Vrsina pokraj Trogira, a igrao je rukomet u Nišu gdje upoznao buduću suprugu Radmilu. Karabatić je nekoliko puta istaknuo koliko voli doći na odmor u Hrvatsku, a tako je i ovog ljeta. Na svoj Instagram objavio je fotografiju kako krstari hrvatskom obalu, a pod lokaciju je stavio da se nalazi u blizini Trogira.

Uz fotografiju Karabatić je stavio pjesmu "Splite moj" od Olivera Dragojevića. Karabatić je ove godine imao i problema s zdravljem. Dijagnosticiran mu je flebitis, što, ustvari, označava upalu površinskih vena u nozi.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • problematik 02.07.2023.

    Bilo kakav komentar je suvišan

  • Only*Fans 01.07.2023.

    Balić vs Karabatić, nedostajati će mi. To su bili zlatni dani rukometa

  • vTec 01.07.2023.

    Nekad su na Hrvatskoj obali odmarali hrvatski radnici i umirovljenici. Sada odmaraju bjelosvjetske prostituke i kriminalci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare