To je to što me zanima!

FOTO Modrić kupio penthouse u srcu Zagreba od 250 kvadrata!

Zvijezda Reala i hrvatske reprezentacije za oko 1,4 milijuna eura postala je vlasnik stana na vrhu nove zgrade izgrađene protupotresnom CLT tehnologijom. Ima tri spavaće sobe, tri kupaonice i veliku terasu
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski nogometaš u povijesti Luka Modrić (38) vlasnik je atraktivne nekretnine u srcu Zagreba, penthousea od 220 kvadrata s lođom od 29 kvadrata na vrhu nove zgrade na vrhu Tkalčićeve ulice, piše Jutarnji list. Radi se o novoj zgradi visoke kvalitete građene CLT sustavom visoko otpornim na potrese, požare i jak vjetar.

U potpunosti je izgrađena od prirodnih materijala poput lameliranog drva koje ne gori i čelika. Nalazi se preko puta Kaptol Centra, s pogledom na vinograde prema zapadu i Zagrebačku katedralu prema jugoistoku. Cijena kvadrata prilikom rezervacije mogla je biti između 6000 i 7000 eura pa ga je Modrić mogao platiti oko 1,4 milijuna eura, piše Jutarnji.

Zgrada u Tkalčićevoj najveća je u regiji izgrađena CLT tehnologijom, stoji na web stranici investitora, a po istom sustavu gradi se i jedna škola u Petrinji. Ima najviši energetski razred A+. Modrićev se stan sastoji od tri spavaće sobe, tri kupaonice i WC-a, kućnog ureda, gospodarskog prostora, velikog dnevnog prostora s boravkom, blagovaonicom i kuhinjom od 72 kvadrata, kao i dva pripadajuća garažna mjesta. Zgrada inače ima još šest stanova upola manje kvadarture i tri poslovna prostora.

Modrićev dolazak u samo srce metropole mogao bi dodatno potaknuti priče o njegovu povratku u Dinamo, na čemu intenzivno rade na Maksimiru...

Idi na 24sata

Komentari 42

  • mario90 21.04.2024.

    On se ne sića što je potpisiva al dobro zna brojit…. Zaradia ih je svakako sam

  • Marson 21.04.2024.

    Napraviš zgradu u kojoj kvadrat košta 7 milja eura i onda krov pokriješ trapeznim limom.👌😆

  • aaerts 21.04.2024.

    Što nije rađe kupio kuće ljudima iz Petrinje koji dalje žive u kontenjerima, što nije pitao potrebite jel im treba novaca , da im otplati kredite . Što nije pomogao onima kojima to zaista treba . Njemu sitnice , a nekome sve . E onda bi bio velik čovjek .To je moje mišljenje . Čemu gomilanje nekretnina kad i ovako ih ima previše . Rađe neka pomogne jadnom i gladnom narodu i bude političarima za primjer. Pametnom dosta , hvala .

Komentiraj...
Vidi sve komentare