To je to što me zanima!

FOTO Mamići na utakmici BiH lige! U lovu su na pojačanja?

Bjegunci od hrvatskog pravosuđa Zdravko i Zoran Mamić najčešće borave na jugu BiH i zna ih se vidjeti na utakmicama Zrinjskog iz Mostara
Vidi originalni članak

Željezničar je u 17. kolu BiH lige ugostio Velež, a utakmicu je obilježila proslava rođendana navijačke grupe Manijaci koja podržava Željezničar. Osim velikog broja navijača, na utakmicu su došla i neka poznata i vrlo tražena lica. 

Portal SportSport.ba objavio je fotografije Zdravka i Zorana Mamića i Romea Jozaka koji su utakmicu Željezničara i Veleža pratili s tribina. Iako inače borave na jugu BiH, Mamići su odlučili pogledati derbi u Sarajevu.

NE MOŽE IM NITKO NIŠTA VIDEO Tko vam bolje pjeva? Bjegunac Mamić ili Gazda

Mamići i Jozak prijatelji su i suradnici s trenerom Veleža Deanom Klafurićem. On je bio pomoćnik Zoranu Mamiću u Saudijskoj Arabiji dok je ovaj bio trener Al Nassra i Al Aina, dok je s Jozakom surađivao u varšavskoj Legiji. 

OBRAT NA SUĐENJU ZA DINAMO 2 Zdravko, vrati pare! Dinamo smatra da je oštećen, traži 21 milijun eura od Mamića i ostalih

Navijači Željezničara smatraju kako je ovo znak da Mamići traže pojačanja za klub s Grbavice, Fotografije možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • ^crni jack 09.12.2023.

    A vi dusebriznici imate veliku korist od toga da jebete Mamice.A oni uzivaju i je.u vam majku glupu

  • Ivan Subasic 09.12.2023.

    Blokirati BiH dok ne izruce bracu bjegunce !

  • sule 10 09.12.2023.

    Koliko ja znam klafurić je trener Veleža prije se informirajte nego kaj pišete gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare